Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu te contrazic, insa eu am avut impresia ca nu se vad, parca la passat sunt mai vizibile (dau senzatie sau chiar clipesc de.nspe mi de ori pe secunda)
    sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
      Stopurile sunt putin nemultumit de ele ziua pe soare,in rest sunt ok.O sa mai lucrez putin la transparenta lor
      Stiu cum e! Incearca sa pozitionezi placile cu led perpendicular pe directia inapoi. Adica aliniaza-le dupa spatele masinii nu dupa forma geamului stopului. Asa vor focaliza direct in spate si nu spre laterale si vor fi vizibile. Cel putin eu asa am facut. Numai ca la mine sunt usor de desfacut(silicon), la tine nu stiu.
      Oricum sunt superbe!

Comment

• nu poti pune ceva ce amplifica lumina? cum e sticla farului ( e doar un exemplu , nu sariti in cap )
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da Tudor,stiu despere ce zici tu poate gasesc niste stopuri "tuning" sa le transplantez acele oglinzi,dar deja vorbim de MULTE...oricum,ramane de vazut.

Intre timp...tot asa,curge fibra
          Attached Files
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• curge fibra , bine`m pare , n`am parale`n buzunare.

Comment

• nu mai zic nimic ..ca se supara pe mine

lui sa-i placa ..asta e cel mai important

Comment

• daca renunta nea brabus la proiectoare, cu bani de pe ele vopseste jumate de masina.
                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Proiectoarele raman
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• ... buna asta FOF, matheo, da cu fibra si la v-unde e departat de bara.
                    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• eu cred ca te apuci sa acoperi gaurile pe unde scapa pisica:

"Se intalnesc sefii serviciului Testari de la 3 mari firme auto, Mercedes, BMW si Dacia by Renault si discuta despre testul de etanseitate.Cel de la Mercedes spune ca introduc o pisica in masina si daca pisica moare ramanand fara aer in cca 8 ore atunci masina trece testul de etanseitate.Cel de la BMW spune ca introduc si ei o pisica si daca moare fara aer in cca 12 ore atunci masina a trecut testul iar daca pisica inca traieste masina pica testul.
                      Cel de la Dacia spune ca si ei fac testul tot cu pisica.Daca pisica nu gaseste in 12 ore nici un loc pe unde sa fuga din masina atunci Loganul trece testul iar daca pisica scapa atunci masina a picat testul."
                      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                        Stiu cum e! Incearca sa pozitionezi placile cu led perpendicular pe directia inapoi. Adica aliniaza-le dupa spatele masinii nu dupa forma geamului stopului. Asa vor focaliza direct in spate si nu spre laterale si vor fi vizibile. Cel putin eu asa am facut. Numai ca la mine sunt usor de desfacut(silicon), la tine nu stiu.
                        Oricum sunt superbe!

Nimic mai fals!

Ledurile folosite sunt de tip Superflux (sau Piranha) care au unghi de dispersie mare, intre 90 si 100 grade, asa ca o mica inclinare a placilor dupa forma stopului nu are nici o influenta asupra felului cum se vad dintr-un turism obisnuit.

Mai degraba nu se vad bine datorita filtrului albastru aplicat peste lumina rosie (lucru pe care i l-am si zis la vremea respectiva, dar nu m-a ascultat)

Si ca sa fie pe intelesul vostru : cand aplici ceva albastru peste lumina rosie (folie albastra, vopsea, etc) atunci intensitatea luminii poate scadea pana la anulare completa. Invers, daca aplici filtru rosu peste lumina albastra, la fel, se diminueaza intensitatea luminii pana aproape de 0.

Asadar, eu as incerca sa renunt la vopseaua albastra de pe sticlele stopurilor.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Il sustin pe Dani la faza cu folia...nu prea ii vad rostul acolo...
                          sigpic

Comment

• As incerca o folie rosie,ma mai gandesc si o rezolv eu
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Faine stopurile! Te invidiez pentru ele.
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• off: mai bine le faci rosii si merg la jokeru

nenea incerca sa le faci mai decolorate chiar daca vor fi mai deschise decat culoarea masini, sau nu stiu poate vopsesti si masini mai deschis

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google