Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buna alegere....e cel mai frumos albastru
    sigpic

Comment

• bravo bravoo... foarte foarte fitza !!!!! sa ai spor si mai departe !!!
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
      Simply Stance

Comment

• s-o stapanesti toata aceeasi culoarea ca acum nenea
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ceeeti mai plac perlele Dom Mateoo......
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• in sfarsit e vopsita
            arata bine bine

Comment

• Foarte frumos , felicitari !
              sigpicTransport marfa !

Comment

• Imi place mult culoarea, dar sper sa ai grija si la cele mai mici detalii. Nu stiu daca pentru tine sunt importante, dar de ex eu am avut masina lovita, si am facut scandal la service pentru ca au vopsit aiurea, in sensu ca si pe puntea spate este un pic de vopsea, cum se vede si la tine, si mie nu-mi place. Daca-i neagra, sa fie neagra.

Fa-o sa fie bibelou!
                Cumpar volan de Duster

Comment

• Da..o sa incerc sa remediez tot,sper sa si reusesc. Multumesc pentru sfat
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Trebuie sa reusesti, pentru ca cine stie, poate o sa ajungi la un show tuning cu masina si o sa fie aiurea. Stiu ca meseriasii zic, lasa bre, ca nu se vede, cine se uita acolo, dar poate o sa-i pui niste jante care permit accesul la zona aceea, si o sa se vada urat. La fel si cu contra-aripa fata, chiar daca acolo vine un plastic, trebuie sa remediezi, mai ales daca ai posibilitatea. Eu asa as face.

Spor la treaba!
                    Cumpar volan de Duster

Comment

• se vede ca ai renuntat la trafalet. cu bidineaua a iesit mai uniform in afara de cateva lucruri cam gazate pe dedesubt, vopseaua este cu siguranta Number one. Jokeru' are concurenta, si propun sa emigraze in Germania si-asa i s-a matuit vopseaua

PS: vei avea abonament la polish si ceruiala.

Comment

• Da , inteleg perfect,dar deja ma gandesc serios sa nu o bag la show-uri de tuning,gent RTS,4tun..days..

Am motivele mele,ideea e ca luni - marti o iau de acolo,barile nefiind vopsite,si alte maruntisuri .Sper sa pot curata in timp util micile "imperfectiuni".

Multumesc inca o data pentru sfaturi soboBN
                        Last edited by matheo66c; 10 June 2011, 20:36.
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• este superba. faza cu granulatia care mi-ai spus-o candva cand se conturau stoapele alea jmekere (care te-am dat io in gat ) era deci adevarata. la altele te mai uiti, dar la a ta mi se incetoseaza lentilele de frumoasa ce-i.

Comment

• felicitari matheo
                            o culoare foarte frumoasa asteptam finalizarea
                            sigpic

Comment

• foarte frumoasa a iesit vopseaua, bravo domnu, a meritat investitia
                              sigpic

Comment

• Hai mah ca arata bine asa ...de data asta te iert pentru cele scrise mai sus
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google