"Culoarea le provoaca placere " a fost maxima zilei
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
in afara faptului ca masina e super, hiper, mega, giga, ultra bestiala, si nenea Matheo e un MARE om, super de treaba, mi_a parut bine sa te cunosc, si ne mai vedem si cu alte ocazii
Comment
-
tot Mioveniu` striga , Uite subaru , uite subaru !!
Comment
-
Multumesc dracilor
Originally posted by mc_alienu View Postoricum nu e masina... pana nu ii faci si tripla de frana cu leduri...
restu' numa' laude
Originally posted by MaDu View PostFelicitari nenea Matheo o masina de milioane... Poftim si pozele ))) de la...
Originally posted by iulian_may View Postasa se explica de ce te am vazut joi prin Doicesti.
ai facut ITP-ul la Pucioasa!
daca ajungeam putin mai devreme admiram si eu masina, oricum arata mai bine in realitate decat in poze!
Originally posted by mc_alienu View Postoooo da ce tricou avem nenea ;)) foarte secsiiiiiiii
Originally posted by CRISTYpuff View PostSuuuper frumoasa.....bravos....totusi cred ca e cam "inalta" )))))
Originally posted by gmv97 View Post"Culoarea le provoaca placere " a fost maxima zilei
Originally posted by solano View Postin afara faptului ca masina e super, hiper, mega, giga, ultra bestiala, si nenea Matheo e un MARE om, super de treaba, mi_a parut bine sa te cunosc, si ne mai vedem si cu alte ocazii
Originally posted by marius-MSY View Postio nu mai zic nimic..tine cont de sfatul meu :aolow.aolow.. )stii tu
Originally posted by CataFOF View Posttot Mioveniu` striga , Uite subaru , uite subaru !!
Originally posted by Eu4yas View PostAdevarul este ca-i senzatie.Last edited by matheo66c; 27 June 2011, 19:33.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Felicitari pentru masina nenea Matheo!e frumoasa foc!
P.S.-5 mii poza!sigpic
Comment
-
Comment