eu as zice sa o faci "tractoras" ca altfel o sa iei zapada cu pragurile, bara fata, chiar si spate si ar fi pacat!
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dsign View PostAsta nici cand face baie nu se duce pe jos...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
daca o lasi asa iti iei bani de la drumari de nici nu mai e nevoie sa ii tii in dreapta p-aia de adorm )))toata stima pt masina.ma bucur ca am vazut-o live si ca am avut ocazia sa te tinem treaz pana la 2 juma.oricum sa iti fie rusine ca ai mancat singur.am stat si am inghitit in sec))[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
las-o bre asa, eu am mers iarna trecuta cu hr taiate si gume pe 50) nu are nici pe dracudoar ca tre sa fi ft atent pe unde mergi, atata tot!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by matheo66c View PostMa gandesc sa o las in configuratia asta iarna
Asa o sa treci peste gramezile de nameti de pe la comuna ==>> , hop hop hop).
Comment
-
-
-
-
Originally posted by bitza_bik View Postdaca o lasi asa iti iei bani de la drumari de nici nu mai e nevoie sa ii tii in dreapta p-aia de adorm )))toata stima pt masina.ma bucur ca am vazut-o live si ca am avut ocazia sa te tinem treaz pana la 2 juma.oricum sa iti fie rusine ca ai mancat singur.am stat si am inghitit in sec))
Originally posted by FloNZN View Postlas-o bre asa, eu am mers iarna trecuta cu hr taiate si gume pe 50) nu are nici pe dracudoar ca tre sa fi ft atent pe unde mergi, atata tot!
Originally posted by aleXpeed View PostDaca de la pragurile tale inspre pamant poti face bungee-jumping atunci ce sa mai spun de Prestige-ul ala gri metalizat?
Asa o sa treci peste gramezile de nameti de pe la comuna ==>> , hop hop hop).
Originally posted by alexgrasu View PostCand se termina programul asta de arogante ? Nu te mai opresti ?
Originally posted by Loganu View Postsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment