Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by matheo66c View Postda,sunt cele de fiesta ST..as vrea sa merg pe ceva OEM
Au ET-ul mare ,modificate cu flanse intra mai mult...si pentru proiectul urmator ar fi potrivite
sunt pe 4 tuning de vanzare jante de ST !Last edited by Villanueva; 12 November 2011, 08:57.
Comment
-
Stiu,pe acelea am pus "ochii"
Intre timp,am mai luat doua cerculete.
Cine a montat asa ceva,a folosit suruburi/holsurub cu zenc(ingropat) pentru a le prinde de tabla?Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
numai voi Bucurestenii ma intaratati la lucruri bune si pentru mine si pentru Logan Club Craiova.
vezi ca au aparut popnituri cu filet interior,foarte bune.gen piulita.Last edited by leo_negrescu; 14 November 2011, 23:15.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
eu am tinuta bine o placa de skateboard pentru inele mdf , sper ca luna viitoare sa montez si eu ceva nou la interior, ca si suruburi eu zic sa folosesti autofiletante
Comment
-
Autofiletante de rigips, dar pe spatele inelului am pus kit adeziv de montaj. Bineinteles, inainte de toate am aplicat ziolant bituminos (Silent Coat si bitumina)
Comment
-
Pe inel, inainte de a monta definitiv difuzoarele, se aplica o garnitura fina din silicon, care va preveni eventualele scapari de aer pe langa margini. Detaliile astea fac diferenta tot timpul.
Comment
-
Comment