Photoshop sau real? De mult vreau H4 galbene si sa-mi pun folie galbena pe faruri si proiectoare. Unde pot gasi?
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by CataFOF View Postnu !!!!!!!!!!!! vrem csenon !! nu ziceai tu ca vrei sa fi ciumeg ?
Originally posted by aleXpeed View PostPhotoshop sau real? De mult vreau H4 galbene si sa-mi pun folie galbena pe faruri si proiectoare. Unde pot gasi?
Originally posted by sdc290605 View Postar arata bine felinarele, alea multele ale tale, cu simptome de hepatita...
si pe mine ma cam bate gandul sa le aduc in aceeasi stare.
Originally posted by alessandro View Postavem voie cu galben la proiectoare ? ne zic ceva astia de la RAR ? mi le am facut si eu dar mai de mult
p.s. da bine rau pe albastru
Cautat si gasit:
Reglementarile RAR privind culoarea luminilor sunt :
(selectat din Reglementări privind certificarea încadrării vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei, prin inspecţia tehnică periodică)
Condiţii privind culoarea luminilor la elementele instalaţiei electrice de iluminare şi semnalizare
Faţă:
- Faruri - lumină albă sau galbenă (numai pentru mopede, motociclete şi tractoare) (deci autovehiculele pica).
- Faruri de ceaţă - lumină albă sau galbenă
- Faruri pentru circulaţia de zi - lumină albă
- Lămpi indicatoare de direcţie - lumină galbenă intermitentă
- Lămpi de poziţie, de gabarit, de parcare - lumină albă
- Catadioptri netriunghiulari - culoare albă
Spate:
- Lămpi de poziţie, de frânare, de gabarit, de ceaţă, de parcare - lumină roşie
- Lămpi (faruri) de mers înapoi, lămpi de iluminare a plăcii cu numărul de înmatriculare - lumină albă
- Catadioptri netriunghiulari (autovehicule), triunghiulari (remorci) - culoare roşie
Lateral:
- Lămpi de poziţie - lumină galbenă
- Catadioptri netriunghiulari - culoare galbenă
Aceste reglementari sunt in conformitate cu reglementarile UE si sunt in vigoare in prezent in Romania.
Lumina galbena la farurile autovehiculelor a fost permisa in UE pana prin 1999. Cine doreste mai multe amanunte poate urmari legislatia europeana referitoare la aceasta problema.Last edited by matheo66c; 24 November 2011, 22:12.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
lumina colorata si proiectata de jos face minuni pe ceata,la camion aveam 4 proiectoare (erau albe) mari , si le dadeam sa lumineze mai jos cand era ceata,era vis!!Attached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Mi-au placut cum se vad ale lui DeLuxe,are de 3000k , dar imi plac mai mult cu folie galbena pe exterior, arata mai frumos
L.E...nu-mi place sa ma consider ciumeg,ciumeg e doar FOF-eataLast edited by matheo66c; 26 November 2011, 19:57.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment