Ti-ai pus joystick...te dai pe "Playstation"
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Marfa marfadar acum se umplu loganari de proiectoare galbene....La 2 din ele eu zic sa iti faci 2 capace albe si sa scri pe ele CIBIEAttached Filessigpic
Comment
-
suna bine atunci , sa le incalzesti cu placere iarna asta )
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostTi-ai pus joystick...te dai pe "Playstation"
Originally posted by GOLAN91 View PostMarfa marfadar acum se umplu loganari de proiectoare galbene....La 2 din ele eu zic sa iti faci 2 capace albe si sa scri pe ele CIBIE
Originally posted by hmv86 View Postsuna bine atunci , sa le incalzesti cu placere iarna asta )sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostMarfa marfadar acum se umplu loganari de proiectoare galbene....La 2 din ele eu zic sa iti faci 2 capace albe si sa scri pe ele CIBIE
sa vezi cate Loganuri cu proiectoare galbene or sa apara
cu proiectoarele alea ce e ? de unde le ai ? am si eu nevoie de 4 bucati
@ matheo daca nu postezi si tu ce intentii ai. am avut doua oglinzi de prestige albe. le am dat pe 5 beri.
Comment
-
sa te alerg prin porumb,eu de unde sa stiuLast edited by matheo66c; 28 November 2011, 22:56.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
[QUOTE=alessandro;1119638]totul a inceput de la un VT facut de lau911 la proiectoare de la Clio ul matale
sa vezi cate Loganuri cu proiectoare galbene or sa apara
Ca orice lucru ieftin si de efect stickere , folii etc..etcsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
am inteles mai aluzia cu stickerele. se potrivesc pe unele masini pe care nu are rost sa le enumar.
da frate am vazut stickere de gen stance sau speed bumps pe logan stock cu capace la roti.
xeroxul nu poate fi blamat. macar sa fie xerox color si cu pixeli multi
primul cu proiectoarele nu stiu cine a fost. eu m am inspirat din IRCLast edited by alessandro; 28 November 2011, 23:29.
Comment
-
Comment