foarte buna treaba,am o intrebare asa se pune incalzirea pentru ca eu plasa am puso invers cu partea aia mare jos si cu aia mic pe lombar,sau fiecare o pune cum vrea,a iesit treaba buna,sa o folosesti cu placere e o investitie care merita.
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ai pus incalzirea bine,eu am facut pozele cand era scaunul pe spate si te-a indus in eroare,partea mare jos pe sezut si partea mica pe spatar,iti zic singure cum se punsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
si eu am revenit la bujiile de fabrica tot din cauza ca functiona motorul ciudat, de 3 saptamani pare ca e ok acum.
sa nu zic, am reglat si tachetii am schimbat si fisele am curata si corpul clapeta si tot asa facea... ca doar aveam buji bosch de 3000 km prea noi sa faca figuri...
ai implementat schema aia ?"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Inca nu,de luni cand incep munca cumpar doua relee,fac un modul ca in schema, si daca merge bine ma apuc de treaba
Dupa schimbul de bujii acelasi defect are,o sa-i reglez culbutorii si sa o vad cum se comportasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Ce fasole are masina ta oare? Zici ca in ea ai bagat turbo si axe si magarii de face fente...
Gata, stiu cauza....I-ai pus inapoie catalizatoruhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Astazi am reusit sa-mi reglez culbutorii,mi-am schimbat garnitura de la evacuare,am mai spalat/curatat corpul portclapeta si motorasul pas cu pas si am pus garniturile de cauciuc la tijele ce tin usa la deschidere.
Ca prima impresie masina merge mai bine dar trebuie sa fac procedeul de "invatare" a motorasului pas cu pas
Multam Cosmin CGK pentru ajutorul dat la demontareAttached Files- Data1291.jpg (53.0 KB, 465 views)
- Data1292.jpg (79.3 KB, 458 views)
- Data1293.jpg (73.3 KB, 457 views)
- Data1294.jpg (60.7 KB, 457 views)
- Data1295.jpg (96.6 KB, 450 views)
- Data1296.jpg (90.6 KB, 240 views)
- Data1297.jpg (60.4 KB, 241 views)
- Data1298.jpg (67.9 KB, 254 views)
- Data1299.jpg (85.3 KB, 246 views)
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
bine zis FANICA! multumiri lui matheo ptr ajutor,pierdeai bunatate de ulei !Attached Files
Comment
-
deci pana la urma de la Fane era uleiu :P, nenea Matheo capace tiranti le zice la caucioacele alea :P( se simte diferenta cu ele? mai intra curent pe la usa? ca de praf nu mai zic )
Comment
-
Originally posted by FANE_CLK View PostMultumesc si eu pentru ajutor.
Originally posted by ghiaurul View Postbine zis FANICA! multumiri lui matheo ptr ajutor,pierdeai bunatate de ulei !
Originally posted by hmv86 View Postdeci pana la urma de la Fane era uleiu :P, nenea Matheo capace tiranti le zice la caucioacele alea :P( se simte diferenta cu ele? mai intra curent pe la usa? ca de praf nu mai zic )
Inca nu pot sa ma pronunt,in timp o sa-mi dau seama de utilitatea lor,eu din cauza prafului le-am pus
Originally posted by radionight17 View PostE foooartee tare golanul tau...am ramas fara cuvinte cand l-am vazut la regionala de anul trecut la Mioveni...si am o intrebare:Anul asta o sa vii??sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment