Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vazut masina ieri pe viu. Ce sa zic, alta viata. si e atat de shic . Mult mai bine ca inainte, parerea mea. matheo, keep up the good work. Si poate candva materializam upgrade-ul acela cu arborele cotit.

Comment

• mateutule asa ...asa.hai cu ideile punele in practica
      stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• ce se intampla azi ? ...

Comment

• urmeaza un pictorial......keep in touch
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Voi doi stiti ce urmeaza si ne puneti sa asteptam aici, ne mai tineti mult in suspans ? Urcati-le odata ...
            S-aveti spor la lucru si cu mare grija da, sa nu le zgariati :P
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Dau bine pe masina!
              Sa le stapanesti sanatos!!!!!
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• alta viata domne - fara table - felicitari - sa ai parte de ele - si ai grija la gropi - o intrebare ce anvelope sunt si ce dimensiune?
                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa ai parte de ele. Arata fain acum

Anvelopele sunt Goodyear Eagle F1 cred pe 205/45 cred dar nu stiu diametrul.
                  Matheo help us
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• Corect...goodyear eagle F1 205/45/16...dar Cosmin a zis ca baga "suriu" in ele de invidie
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Chiar imi plac jantele, felicitari. Anvelopele dau bine rau ... cred ca e maxim care intra pe logan fara sa iasa din interior. Ne vedem diseara ...
                      sigpic

Comment

• Bravo tati, ai pus exact ce trebuia. Arata demential cu "roatele" astea. Imi plac si jantele si anvelopele.
                        Ai pus cumva si distantiere? Daca n-ai pus, nici nu e nevoie sa pui, da` prea bine asa.
                        Bafta in continuare!
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Si uite asa mai avem un "cracanat" care sta bine rau pe viraje ;

Matheo placerea a fost de partea mea ...buna omleta ..ai grija asta nu inseamna ca trebuie sa pui poza cu mine

Dau bine rau jantele , nu sunt strambe, indoite si cauciucurile (nu mai zic nimic..daca erau pe 15 ii faceam felu lu Marius si o luam pe camp cu ele in carca
                          Nu mai trebuie distantiere / flanse..au ET 20 ..
                          Am vazut masina din exterior in mers si arata foarte bine ...am vrut sa-i fac poza dar am trecut prea repede pe langa

Sa le porti sanatos si tine cont de cererea mea..NU PUNE CAPACELE!

Comment

• Si eu zic sa nu pui capacele.

Cu totul alta masina cu jantele puse. Arata superb. Eu zic ca acum poti sa scoti aparatorile de noroi, ca oricum nu prea vor mai face mare lucru.

Felicitari domnu'! Sa le utilizezi cu placere!
                            sigpic

Comment

• Inca 1 cu jante. O sa vina odata si-odata randul meu, raman printre ultimii. Arata bine nenea Marius, sa nu pui capacele centrale, sunt misto rau. Acum te poti ocupa de vopsitorie. Poate o idee sa vopsesti jantele cumva? Zic si eu.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google