Deci va fi lasata DOAR de spate .(aproximativ 2cm).......nu am spus eu corect
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Si azi am lansat varianta "BRABUS IEFTINEANU"
Am pus instalatie GPL ...sa vedem daca a meritat investitiaLast edited by matheo66c; 6 June 2010, 00:37.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Bun venit in clubul "Bomber-Man"! Sa te plimbi mult si bine de-acum inainte ca e bun rau gazulD. Mai asteptam membrii noi, nu va sfiiti, benzina se va face 5 lei pe litru).
Comment
-
ala e nitro ma....de ce ne minti acuma ca e gaz?:-whttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@Macs..poi la ce "scor" a ajuns benzina si avand in vedere ca parcurg cam 70-100 km pe zi..se renteaza..multumesc pentru urare
@aleXpeed...carcotas mic
@xxxgeoxxx..instalatia a costat 2.250 ron , garantie 2 ani.Cat despre consum,azi am facut plinul iar si mi-a iesit un consum de 11 la suta(100km in oras si 145km in afara..am fost pana la Alexeni jud.Ialomita,si chiar nu am menajat masina...am alergat-o fara retinere , maxim a fugit 180km/h pe gaz)
@MS 41 NZN daca crackuiesc calculatorul de la gaz...e nitro sigur )Last edited by matheo66c; 6 June 2010, 22:13.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Distrigaz Motorsport maaa, ne mai trebuie un dci umblat bine bine si deja avem in LCB cam toate variantele de motorizare posibile)).
Comment
Comment