If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012
Mah..dar si tu vrei sa nivelezi pe jos ca si mine sau fof-ul?
Trecem noi 3 pe un drum...si...dupa noi..ferarri, lambo.......etc!
Foarte tare! Bravo colegu' !
matheo ai facut si ce tiam zis eu ? ca mi se pare ca pe fata nu a coborat prea mult. cat ai taiat in total din arc fata/spate ?
daca ai timp sa te uiti..
ar fi bine sa le citesti pe amandoua in ordine.
ambele sunt extrase din niste carti ale aceluiasi autor numai ca una are in proiect masini cu motoare mici iar cealalta motoare ceva mai mari plus ca a2a are ceva completari la prima.
schimba culoarea ...nu ii sta bine
si parca e cam inalta ...mai taie ceva pe la ea ..fara deste !
acum serios : arata foarte bine spor la treburi si surubarit pe la BRABUS
@sibianul..da da...facem autostrazi ca ai nostri nu stiu sa faca)))..oricum..demonstram ca daca esti atent se poate merge decent cu o masina lasata..contrar spuselor ..multam de aprecieri si hai mai repede cu , cotiera aia @MishuRS multam nenea...ma faci sa ma repet..nu mai vopsesc nimic pana nu vopsesc toata masina @MCD o platesti si vin @PCH stiu ca e urata))..am grija nenea @noyz tampoanele au ramas la fel..din tija si tot sistemul amortizorului au fost scurtate.Multam pentru fisiere @preda_arycy..culoarea e frumoasa ,da..e inalta rau...e JEEP degetele nu mai tai nimic..momentan .
Ma bucura ca iti place senior multam de urare
Matheo, tata...., esti curajos daca mai mergi pe sinele de tramvai acum..., mai ales pe cele de pe Barbu Vacarescu....
La cat de LOW ai ajuns...., cred ca ai inima cat un purice cand mai faci astfel de escapade....
nenea....transporti ceapa si cartofi cu ea de-i asa joasa?
pe mine mo intrebat unu ca ce am in portbagaj?varza?
sper sa ne intalnim la mioveni
masina : superba!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment