Golan "BRABUS" Ilfovean : Castigator Best Logan Club Car 2011 si Level 3 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut si felicitari pentru ceeea ce am ai facut,am sarit la ultima pagina pt ca pe la cea de 11 a daca nu ma insel ai poze cu ea la iarba verde,nu stiu ce modificari ai mai facut insa mi a venit ideea si deja vreau sa o spun

in legatura cu prelungirea capotei se vede de la distanta ca una de gen chevrolet cruze,cred ca ar fi o idee super ca jos din coltul capotei dinspre radiator (nu stiu ce alt reper sa iti dau) sa pleci cu o continuitate pana peste semnalizare ...sa fie usor rotunjit...cred ca ar fi f frumos.acum reiau de la pagina 11 pana aici la ultima )

mai exact sa continui cu prelungirea capotei pana pe coltul semnalizarii...cred ca ar veni fruos in realiate dar mie teama ca apoi ma trebuie sa fac i mica modificare semnalizarii? sa sapi putin in ea

gata acum am citit tot, super si inca 1data felicitari ! le meriti
    Last edited by Vladimir; 28 June 2010, 17:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bravo mateo...

Comment

• FELICITARI Matheo... numai sunt cuvinte... om cu mare caracter si o masina de nota 10!!!
        FELICITARI!!!

Comment

• Deci masina de nota 10..om de nota..nu stiu..foarte mare.
          Mi-a parut bine sa ne revedem si sa mai stam la o bere de vorba...doar asa ne-am cunoscut prima data
          Bafta multa in continuare.
          AG 16 Y M A

Comment

• matheo esti genial dar stai am gresit masina este nu tu tu esti si mai genial...bravo pentru ce ai facut la mioveni..un om de nota 20.sa ne revedem cu bine.
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Multumesc tuturor pentru aprecieri,pentru cei care m-au sustinut direct sau indirect....GALERIEI...MAXIM o fost )))

O sa incerc sa strang pozele si filmuletele pentru a fi postate aici

Multumesc celor care au facut poze...
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• am fost greu pana ti-am dat eu o nota, acu daca citesc mai sus catalogul, zici ca esti cel mai silitor elev. daca mai erai la scoala ce bine iti prindeau notele astea...

Comment

• ia gata ma..ce atatea laude...iara ii se ridica la cap )

Comment

• Felicitari Matheo, esti tare de tot.
                    Cateva poze si de la mine
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• bravo manutza, bravo, bravo, bravo!!!
                      lipsa text

Comment

• cum sta masina daca mai bagi 3 persoane in ea? sau 2 si cateva bagaje? nu atinge nicaieri?

Comment

• isi scoate bordurile din portbagaj cand pune oameni in ea...d-asta e lasata asa ca are borduri in spate.
                          sigpic

Comment

• Sa-i tragi o vopsea uniforma cat mai repede, tare mult imi mai place masina asta, joasa, iar Azev-urile o completeaza staas.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Foarte tare masina ta...facuta cu gust. Bafta in continuare.
                              AG 64 P U F

Comment

• tare masina, mai ales jantele, poate cu timpul o sa ii pun si eu jante, macar am mai avansat cu modificarile
                                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google