Am terminat usa fata ... Poze ... :
CID ul meu ... [Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio"]-2008
Collapse
X
-
... Multumesc mult !
momentan sunt cu ele in rodaj , nu am dat prea tare in ele ... Oricum sunetul sa schimbat enorm ... Se aude si altceva ca pana acum ... Inaltele sunt calde iar difurile de medii au un kick placut ....
acum astept bateriea , pentru a putea finaliza sistemul , sa construiesc incinta ... Si sa vina subwooferul in completarea intregului sistem !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Eu cred ca atunci cand este vorba de pasiune nu mai conteaza cati bani ai bagat , si in ce masina ... Conteaza foarte mult orele de munca , care te apropie foarte mult de masina si mai ales conteaza rezultatul final !
multi investesc aceeasi bani ( sau mai multi , poate ) in elemente de "tuning" aducand masinii lor un aer de kitch ... Eu am preferat sa investesc in muzica , si sper ca am facuto bine !'
demonstratie ... Nu cred ca va exista ;
o vom asculta impreuna la intalnirile logan !
multumesc mult de incurajari , de munca mai este mult , cel putin inca peatat ..LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Multumesc Nikolas_bnm !!!
din pacate , tot ce am facut am facut singurel , nu a avut cine sa majute din lipsa de timp !
in general cele care cedeaza sunt balamalele , din cauza lor trancane masini , sau din cauza flambarii suprafetelor mari de tabla ... Tot ele cauzeaza si cele mai mari pierderi de presiune , db !!!
in alta ordine de idei , nu cred ca voi rezista eu foarte mult timp cu sistemul la maxim ... Iar daca voi rezista ei si nu va rezista masina ... Macar 2 din geamuri vor fi intre/deschise !!!LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment