If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
CID ul meu ... [Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio"]-2008
desi au fost "numai" 150W ... acest sistem suna ca unul obisnuit ( nu vreau sa fac antireclama ... deci n-am sa zic care alte branduri ) de 300 - 400W ... intradevar si pretul este altul !
in fata au montat o sonda pt masurarea temperaturii motorului ( sonda introdusa prin traseul JOJEI ) .. si un senzor de turatie ... noxele ( CO ) se masoara in urmatoarele conditii !
motorul cald la 60 grade ...
testul 1 ... relanti ;
testul 2 ... intre 2000 si 2500 ture !
bineinteles ... ca nici rockforul nu a stat prea mult ... si asta din cauza pretului ... am revenit la vechiul sistem ... am desfacut incinta originala .. si am lipit vatelina in interiorul acesteia ! ==> rezultat ... un bass ceva mai apasat !
Da...impresionante filmele...ce se poate face pentru a nu mai flamba asa tare tabla din lateralul portbagajului?In afara de a da muzica mai incet .
Numarul de inmatriculare l-ai prins bine?Te intreb asta ca aud la "baietii de baieti" cu mertane si alte alea ca le zdrangane nr pe spate...cand cau muzica tare.
pentru problemele de vibratie si flambaj :P .. se folosesc materiale de insonorizant ... sub forma de folii , pastra sau spray !
urmeaza sa insonorizez portbagajul intrun viitor apropiat .. sa vedem diferentzele !
numarul de la masina numi vibra .. pt ca era prins pe bara .. si sistemul nu era chiar atat de puternic ! celor care le vibreaza ii sfatuiesc sa incerce cu burete pe spatele numarului ! )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment