If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
CID ul meu ... [Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio"]-2008
Shoka, zi-mi si mie te rog cum ai dat jos plasticul ala de acolo,mai precis mufa aia de la dezaburire,are ceva de care tragi si iasa(ca vreau si eu sa antifonez pe acolo)?Sau cum?Ca eu tot ma-m uitat la ea ca la "masini straine" si nu am reusit sa o dau jos!
mersi
wizard24 ... Ca sa dai jos umerii aceia , trebe sa scoti intai bancheta ... Siti vor aparea 2 suroabe pe care va treb sa le scoti cu torx de 20 ( sper sa nu ma insel ) .... Apoi tragi perpendicular pana iese din cleme ... In momentul asta poti sa bagi mana in spate si sa scoti cablul ( se scoate prin tragere ... Pui mana si pe cablul de alimentare ... Si undeva langa luneta la pin ... Mufa este mama-tata) .... Dupa ce ai scos mufa ... Tragi sanie umarul ... Ferind rola centurii ... Cam atat !
Salut. Masina am vazut ca e de GL.Foarte mult timp am crezut ca esti din bucuresti pentru ca voiam sa iau legatura cu tine ca sa ma rezolvi intr-o anumita problema. Cred ca am inteles gresit.
* s-au tras cablurile de la difurile fata spre amplificator ;
* s-au tras cablurile pentru midbass si tweeter ;
* pozitionarea difurilor spate , asezate in oalele stok ale loganului ;
* s-a terminat insonorizarea usilor fata ;
* s-au tras 2 seturi de RCA uri , din spatele HU pana in spate ...
Frumos,nu am cuvinte,calitate,performanta lucru calumea.Baga niste poze daca ai cu montarea crossoverelor in usile din fata.Parca ai compo si pe fata,nu?
Ink nu sau montat crossurile ... Dar vor veni in locul unde nu am insonorizat ( astept sa vad la ce nivel ies cu crossurile .. Apoi voi insonoriza ) in locul unde vin fagurii de la fetele de usa !
Multumesc frumos ... Din pacate masina nu este terminata , urmeaza retusurile de rigoare , imi mai lipsesc 2 componente ... Si mai trebuie calculata si construita incinta ... Tinand cont ca suntem in sesiune .... Apreciez cel putin ink 2 saptamani fara de muzica ( nici masina nu s-a mai miscat de 4-5zile ) ...
Sunt cel putin 3 locuri ... Cel putin eu leam gasit ... Si am filtrele destul de mari :
1) in dreptul manerului , ai un dublu fagure ... Merge dat jos juma din el ;
2) de jur imprejurul difului ... Preponderent in partea de sus al difului ... Ai cel putin 3 cm ...
3) in dreptul manerului , pe lagna fagure ... Mie numi intra milimetric pentru ca este prea lung ... Dar ca latime si adancime intra ;
4) fagurele din int usii se poate sa jos ...
Am reusit si cu amplasarea corssurilor , chiar daca sunt destul de mari , au incaput perfect ... Exact in dreptul fagurelui ( care a fost taiat in jumatate ) ...
ziua de munca a fost scurta , ca si cea de ieri ... Nu am mai facut mare lucru in rest ! Nu am adus aparatul de photo acasa !!! Maine urmeaza decuparea fetelor de usi pentru amplasarea tweeterului ... Si insonorizarea fetei de usa !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment