If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
CID ul meu ... [Castigator campionat "Cel mai tare sistem audio"]-2008
Multumesc mult pentru felicitari ...
cat tine de auzit ... Sa ma auzit voi ca la mine deja sunt rateuri ...
am inceput sa intreb de 2 ori knd mi se adreseaza cineva !
plus ca cica peste 130 db .. Este afectat sistemul auditiv ... Oare o fi adevarat ?! Eu nu cred
Sunetele mai puternice de 80 dB sint considerate potential daunatoare auzului. Cum stii cind sunetul este prea puternic?
80 dB ---> Aceste zgomote devin periculoase daca expunerea la ele continua mai mult de 8 ore.
90 dB ---> Pe masura ce intensitatea zgomotului creste, timpul de expunere periculos scade sub 8 ore.
100 dB --> Chiar si 2 ore de expunere la aceste zgomote pot fi periculoase la 100 dB.
120 dB --> Pericolul poate fi imediat; expunerea la 120 dB poate dauna urechilor.
140 dB --> Orice durata de expunere la zgomot de 140 dB este periculoasa si poate provoca dureri ale urechii.
170 dB --> Fara protectii pentru urechi, zgomotul la aceasta intensitate produce daune ireversibile. Pierderea auzului poate fi inevitabila.
deci domnul Pigoo de la cati dB se poate afecta sistemul auditiv ?!
Domnu pigo sau cristi ... Daca nu il cunosti pe baiat si nu ii sti meseria de ce te contrazici? Cat despre tine dragos ... Nebunie .. Am fost martor la pasii pe care i-ai facut sa ajungi aici si ... Treaba buna altceva? Mai ai? Un portbagaj suspendat pt baterie :d
in portbagaj ... Vor urma niste schimbari ...
momentan nu spun nimic pentru ca nici eu nu stiu ce vreau ... Oricum va fi un 2X..
bateria ... Intradevar ... Nu am agsit un loc mai bun , la capota nu intra , in portbagaj nare loc , in fata ... Macar acolo sa am locuri libere ( pentru mine si prietena ) ... Deci ... Mai bine in spate ... Nu mai am loc nici in stanga nici in dreapta ... Nici nam nevoie !
si in plus ... Sunt mandru de rezolvarile pe care leam gasit :
1) nu am mia dat nici o gaura in masina nici pentru ampuri ... Etc ...
in cazul in care vreau sa le dau jos ... Imi ia 15 minute sa dau tot jos !
2) cine mai are asa ceva ?! Cui ia mai venit ideea asta ! ) ...
ah si ink ceva ... Nu stiu de ce dar o pasarik mai spus ca o sa mai vina cel putin o baterie .. Intrun viitor oarecare .. Deci ... Clar ... No sa mai am prea mult loc in masina !
Bravo mister pentru pasiunea ta, in sfarsit ai fost si tu recompensat, le-ai aratat ca si o berlina poate sa rupa ! ! ! Suntem mandri ca esti loganist de-al nostru ;) !!!
Merci merci ...
deabia astept sa scap de chinurile ultimului an de fac + licentza
sa ma pot apuca din nou de munca la masinutza ... Alte suburi ... Alta incinta .. +baterii etc !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment