Logan 1.4 Arad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si pe cine crezi ca intereseaza ca ai u arcuri sport toba sport si restu !!? doar pe unu care ii plac masinile .. nu la unu care vrea sa isi faca treaba cu ea sau sa isi plimbe familia.. si de pret. .scote ce ai pus si dale pe bucati !
    http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
    id mess liviu_stilist

Comment

daniele daca te hotarasti sa o vinzi pe bucati ...sa imi trimiti un privat cu cat vrei pe faruri ...dau o cafa si un suc ...ne intelegem noi

Comment

Originally posted by ct11lyv View Post
        si pe cine crezi ca intereseaza ca ai u arcuri sport toba sport si restu !!? doar pe unu care ii plac masinile .. nu la unu care vrea sa isi faca treaba cu ea sau sa isi plimbe familia.. si de pret. .scote ce ai pus si dale pe bucati !
        ai dreptate!!!
        eu de aia tin la masina tot ce modific am acasa,arcuri ,amortizoare, faruri,stopuri,toba...numa jantele le-am vandut,daca e sa vand masina o dau stock...daca o dau asa nu o sa intereseze pe nimeni ...ca eu am bagat atatia bani in ea...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

6000 si dai tot jos de pe el
          sigpic

Comment

Pai na...totusi sa nu uitam ca ai Logan (1.4). Poti sa faci multe la ea, dar valoarea nu va creste cum e cazul masinilor straine (cum e un Golf tunarit spre ex..dar si acolo nu-i ceva extraordinar).
            Greu spun eu vei gasi pe cineva care sa aprecieze accesoriile care le ai tu (mie imi place mult ce ai facut la masina).
            Tu vrei mai mult de 6000 (mult mai mult daca spui ca mai bine dai cu ea in pom). Omu o vede, se chioraste la ea, ii place, dar isi face si un calcul. La 7000-7500 isi ia una noua (chit ca n-are ce ai tu pe ea).
            Studiaza un pic piata si ai sa vezi (din pacate as spune eu) ca 6000 e un pret bun!

Comment

@Octavian___28 am montat GPL pe ea, instalatie care ma costat 1000 de euro la inceput iar apoi am schimbat butelia si am pus in loc la roata de rezerva am mai scos din buzunar 250 euro si daca stai sa te gandesti ca am toate accesorile care le-am dat jos nu e chiar de 6000 masina.

Am farurile, arcurile, toba , butelia veche de la GPL,rotile de iarna, huse originale de logan care m-au costat iar o groaza de bani.
              si nu poti sa zici ca nu e noua caci are numa 28000 km si probleme nu are.
              sigpic

Comment

Ce sa spun...intotdeauna la revanzare pierzi mult din baniii care i-ai bagat in ea. Instalatia nu o mai poti da jos, butelia daca ai schimbat-o nu prea are importanta la revanzare. La restul accesoriilor iar...pierzi mult. Deci nu e cazul tau sg, asa se intampla la revanzare. La capitolu accesorizare (tuning sa spunem) pierzi cel mai mult fata de deprecierea in sine a masinii.

Te mai ''scoate'' instalatia GPL, creste valoarea, dar pe departe cat ai dat tu pe ea.
                Lasa ca poate ne vedem intr-o zi sa-ti vad masinuta (si eu stau in Gradiste).
                Daca vrei sa o vinzi, multe din ce ai pus pe ea trebuie sa le treci la capitolul pierderi (mai vorbeste si cu altii mai initiati si vezi ca-ti spun acelasi lucru).

Comment

Io ti-am zis..... daca vinzi farurile.... o cafa si un suc si ne mai intelegem noi

Comment

astazi de la Nadlac spre Arad...
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Tu ai facut poza?
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

referitor la vandut,astia cand le vad "tunate" deja se si gandesc...mama ce forjata o fost masina asta...cine stie ce praf o fi ca de aia o da...sfatu meu ,da-o stock,vinde ce ai pus pe ea dupa...sau le tii si iti iei prestige ) ,cam asta am eu de gand sa fac
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                          Tu ai facut poza?
                          da eu am facut poza..stateam in dreapta ca inca nu am permis, conducea un prieten :|
                          sigpic

Comment

Preuspun ca stii bancul cu izmenele verzi. Bine ca esti tanar ca daca erai mai in varsta faceai atac de cord.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ala galben era pe o platforma :P
                              LOGAN PRESTIGE 1.5 DC 85+ CP

Comment

A si stationa pe banda de mers a lui Evolution.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google