da ....e tare poza prima data cand iti sare in ochi zici ca vine pe tine
Logan 1.4 Arad
Collapse
X
-
Asta e poza de publicitate! Parca vad sloganu: ''conduceti prudent (si faceti-va asigurarea la X)''. Pare periculoasa tare
PS: hai bre..chiar n-ai permis? Si cine a facut tuningul? N-as lasa pe altu sa se care cu ea...parca ai facut si ceva derapaje pe zapada daca nu ma insel..
Comment
-
@MAVERICK_SS da eu eram in dreapta de am dat din mana. Salut
@Octavian___28 eu am facut tuningu. Cu permisul e cam nasol pt ca mi l-au luat politistii din tm pt ca am depasit pe linie dubla continua si erau cu radaru asa ca pana in 28 luna asta sunt pieton sau pasagersigpic
Comment
-
Originally posted by grassu View Postminte ...nu`i a lui masina .....ne intelegem la faruri daniele ?? nu de alta dar pana acum am evitat orice varsare de sange pace !!
pana la vara am timp sa imi vand masina asa ca relaxsigpic
Comment
-
Vreau sa imi bag si eu ceva lautari in masina , nu hardcore dar sa bubuie putin masina .
Pentru tub de bas si statie pun la bataie 700 ron si pt restu de boxe...habar n`am dar nu mult oricum ca nu vreau sa fie nu stiu ce investitie mare, doar sa fie iesit putin din comun.
Pls help!sigpic
Comment
-
Pana la urma mi-am pus muzica pe masina dar inca nu e finalizata lucrarea
Difuri cu tweetere pe 16.5 de 75 W , 4 la numar legate pe un amplif sa scoata toata zama din ele.
Am schimbat toate cablurile de la boxe urmeaza sa antifonez toata masina si sa mai imi schimb amplifu si un woofer .
Rezultatul: o claritate impecabila a sunetuluisigpic
Comment
-
Grassule stai linistit ca nu canta la el maneleLast edited by crististreulea; 7 April 2008, 16:08.sigpic
Comment
-
Astazi jantele mele au ajuns in Satu Mare la un prieten care sper sa le foloseasca fara probleme si sa nu aibe incidente nedorite cu ele urmand ca eu sa imi iau ceva pe 17.
Astazi mi`am terminat tot sistemul de sunet din masina :
4 difuri Dragster 75 RMS + 4 twetere legate pe un amplif Aviator 4x60 RMS
1 tub bass Dragster sau Aviator 250 RMS (inca nu m`am hotarat care sa il tin) legat la un amplif Aviator 2x90 RMS
toata masina a fost cablata si instalata de catre Norby (Dragster , Oituz Nr. 7, Arad)
Sunt extrem de multumit de ce a iesit si dupa spusele lui Norby as putea sa ma bag cu masina la un concurs de Sound Quality.
Mai ramane de antifonat toata masina pt un sunet si mai clar si mai compact.
Pareri, sugestii ?sigpic
Comment
-
Poze? oricum din auzite.. suna bine) asteptam poze si daca se poate si un fisier audioLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment