Logan 1.4 Arad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by RADU_LYN View Post
    Arata super bine...cat te-a costat toata afacerea ?
    300 ron cu absolut tot
    sigpic

Comment

• nu e mult.
      Ce filtru e? Ce firma?

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
        nu e mult.
        Ce filtru e? Ce firma?
        m sincer nu stiu, stiu doar ca tot e din carbon si e super usor
        sigpic

Comment

• Vad ca nu prea e interesata lumea de tuning pe forumul asta

sunt mai importante niste numere si stickere cu Logan Club
          sigpic

Comment

• De ce spui asta?
            Eu spun ca sunt foarte multi interesati de tuning dar ca si la mine e mai greu cu banii din cauza asta.

Comment

• Na hai dani sa zic si eu, misto filtru de aer, is curios cum se aude cu el acuma
              PS:criss stie meserie
              sigpic

Comment

• Frumos ... se simte ceva?

Comment

• Chiar asa, simti vreo imbunatatire cu admisia schimbata?.Normal asa ar trebui sa fie
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Sal baieti!!Am si eu o intrebare!!
                    Am 2300 si ceva de km!!!
                    De la cati km intra consumul in normal?
                    Am inteles ca primii 3000 de km consuma mai mult!!!

Comment

• ignorati "reclama" din josul paginii respective.
                      sunt chiar curios daca evol poate confirma veridicitatea acestui articol. nu ca as avea indoieli, dar rezultatele sunt destul de spectaculoase si ....
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Dani imi place noul look sub capota frumos..ma gandesc ca merge si mai bine acuma masinuta
                        sigpic

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
                          Http://www.autoexpert.ro/el/arhiva/n...acia+logan/?J=
                          ignorati "reclama" din josul paginii respective.
                          sunt chiar curios daca evol poate confirma veridicitatea acestui articol. nu ca as avea indoieli, dar rezultatele sunt destul de spectaculoase si ....
                          parca mai era pe undeva pe forum discutie despre chestia aia, cica e cam SF ce zic ei pe acolo! Da na...
                          acuma sa vedem si cum se lauda evo cu upgrade'u asta!sa vedem daca se simte sau nu(cat de cat)
                          Last edited by wizard24; 10 May 2008, 00:15.
                          sigpic

Comment

• Dani sper ca vii la intalnire LC sunt curios de noul upgrade

ps. Wizard,te-am mai vazut prin oras zilele astea,si seara in special in spate la teatru erai parcat :P
                            sigpic

Comment

• Am sa imi dau seama la cursele de la Baia Mare de imbunatatirile aduse...sper sa fie in sensul bun !

Am sa incerc maine sa vin la intalnire sa vedeti indeaproape lucratura
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Evolution View Post
                                Vad ca nu prea e interesata lumea de tuning pe forumul asta

sunt mai importante niste numere si stickere cu Logan Club
                                o fi

Originally posted by bubu_vasile View Post
                                http://www.autoexpert.ro/el/arhiva/n...acia+logan/?J=
                                ignorati "reclama" din josul paginii respective.
                                cel mai bine trage motorul fara filtru !Si nu e doar o diferenta de 1 cal intre fara filtru si cu filtru sport.
                                Acu vreun an am vazut niste grafice la testele stock,fara filtru,si cu filtru sport...iar la alea fara filtru nu ieseau mai mult de 2-3 cp in plus,cu filtru sport nici macar atat.Ca sa nu mai vorbim o chestie,ca daca nu iei filtre profi,si iei de astea de 50-60 lei iti baga la praf alea in motor de numa numa.Pentru o liniuta,mai bine il dai jos de tot .
                                Pentru Evo,la ce grupe intri daca participi ?
                                Last edited by Cristi_Xp; 10 May 2008, 04:51.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google