Ar arata si mai super daca i-ai pune si eleronul de la Zender, parerea mea .Numai bine
Logan 1.4 Arad
Collapse
X
-
zilele astea am fost implicat intr-un accident(era sa si mor) si toata chestia care a patito masina au fost niste zgarieturi pe plafon si pe usa de la portbagaj din cauza unor cioburi de sticla sarite dintr-o masina, si cum trebuie sa imi revopsesc tot m-am gandit sa fac negru si plafonu si usa de la portbagaj....ce parere aveti ?sigpic
Comment
-
O sa arate bine, dar sa nu faci si capota ca vor observa politistii si pot sa-ti ia talonul, pe motiv de culoare netrecuta in talon.
Comment
-
merita sa schimb ce am eu acuma cu asa ceva sau sa imi pun distantiere?Attached Filessigpic
Comment
-
vezi ca exista jante care iasa in afara ,si nu necesita distantiere...difera prinderea...ceva de genu...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
adica ai vrut sa zici cu ET mai mic decat ce am eu acuma....prinderea e tot aceiasiLast edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:29.sigpic
Comment
-
am vreo 10 care stau la coada sa le vand actualele jante...cred ca o sa fac o licitatieLast edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:30.sigpic
Comment
-
nu stiu daca in realitate o sa vina chiar asa de scoase inafara dar oricum la anu o bag la un custom body kit si se rezolva si problema aiaLast edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:30.sigpic
Comment
Comment