Logan 1.4 Arad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ar arata si mai super daca i-ai pune si eleronul de la Zender, parerea mea .Numai bine
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

merita sa i-l pui, sunt faine eleroanele alea, simple dar totusi de efect, pacat ca pe portbagajele cu eleron incorporat nu sepot pune...cred...

Comment

cine zice ca nu se poate? eleronul este gol pe dinnauntru
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

zilele astea am fost implicat intr-un accident(era sa si mor) si toata chestia care a patito masina au fost niste zgarieturi pe plafon si pe usa de la portbagaj din cauza unor cioburi de sticla sarite dintr-o masina, si cum trebuie sa imi revopsesc tot m-am gandit sa fac negru si plafonu si usa de la portbagaj....ce parere aveti ?
          sigpic

Comment

O sa arate bine, dar sa nu faci si capota ca vor observa politistii si pot sa-ti ia talonul, pe motiv de culoare netrecuta in talon.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

merita sa schimb ce am eu acuma cu asa ceva sau sa imi pun distantiere?
              Attached Files
              sigpic

Comment

eu as ramane pe ce ai tu in prezent + distantiere.....sunt mai marfa jantele tale actuale + ca iesi mai ieftin;)
                0.9 tce SL plus

Comment

de iesit mai ieftin nu cred ca am cum sa ies cu distantierele.....daca dau la schimb jantele mele crezi ca sunt asa nebun incat sa numai cer ceva bani in plus?
                  sigpic

Comment

vezi ca exista jante care iasa in afara ,si nu necesita distantiere...difera prinderea...ceva de genu...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

adica ai vrut sa zici cu ET mai mic decat ce am eu acuma....prinderea e tot aceiasi
                      Last edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:29.
                      sigpic

Comment

sorry....am crezut ca vrei sa iti iei alt rand de jante:p ....si sa le pastrezi si pe astea :p
                        0.9 tce SL plus

Comment

am vreo 10 care stau la coada sa le vand actualele jante...cred ca o sa fac o licitatie
                          Last edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:30.
                          sigpic

Comment

Dar nu's prea late pentru masina asta noile jante?
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

nu stiu daca in realitate o sa vina chiar asa de scoase inafara dar oricum la anu o bag la un custom body kit si se rezolva si problema aia
                              Last edited by crististreulea; 22 December 2007, 14:30.
                              sigpic

Comment

Oameni cu bani ...impresii ...ce sa mai zici ) pupici daniele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google