Originally posted by Evolution
Logan 1.4 Arad
Collapse
X
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
acuma daca tot sunt pieton trebe sa ma apuc serios sa fac niste modificari la interior pana una alta .
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar alcantara(material ce se foloseste deobicei pe masinile de raliu) de culoare albastra ca si masina sau culoare apropiata de culoarea masinii mele ?sigpic
Comment
-
Alcantara se cumpara de la un dealer VW sau Audi, dar nu stiu sigur daca au si albastru, au gri si bej. E decupata direct pentru plafon, practic tu iei plafonul de Touareg, Phaeton, A8 sau Q7. Costa pana in 200 euro daca nu ma insel.
Comment
-
scuza-ma ca mau interesat mai mult filmuletele decat pozele.acolo nu aveai folie si de aia am zis.inca o data scuza-ma.
cat despre jante ies cam mult in afara.tu alegi dar mie imi plac cele pe care le ai acumsigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
SUper tare masina.. la jenti ma inscriu si eu )) daca nu le dai prea scumpLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
arata superb masinuta cu angel eyes si toba aia sport + jentile...e mondiala...da vreau sa te intreb..cu consumu cum ii la toba soprt ca mi-as pune si eu ?
tias mai indica dupa parerea mea niste pleoape la angel eyes..am vazut si arata ft bine cu ele ;)Last edited by Marius; 23 December 2007, 21:21......::::: Ambition 1.5 DCi :::::......
Comment
-
sincer sa fiu consumul a crescut putin de cand am toba sport dar eu unu nu imi fac probleme pt ca am si GPL .
Pleoape nu vreau sa imi pun deloc pt ca in vara sau chiar primavara vreau sa ma apuc sa ii fac un custm body kit si atunci treaba aia se va rezolva direct din capota.sigpic
Comment
-
tu ai idei marete chiar foarte mari) Eh poate dupa ce termini cu ea ne pui si noua ceva poze:PLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment