Logan 1.4 Arad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Evolution
    adica ai vrut sa zici cu ET mai mic decat ce am eu acuma....prinderea e tot aceiasi
    stiu ma...prinderea ii tot in 4 prezoane ca doar nu`s in 3...ceva ca si cum janta ar fi pusa invers )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

acuma daca tot sunt pieton trebe sa ma apuc serios sa fac niste modificari la interior pana una alta .

Stie cineva de unde pot sa imi cumpar alcantara(material ce se foloseste deobicei pe masinile de raliu) de culoare albastra ca si masina sau culoare apropiata de culoarea masinii mele ?
      sigpic

Comment

Alcantara se cumpara de la un dealer VW sau Audi, dar nu stiu sigur daca au si albastru, au gri si bej. E decupata direct pentru plafon, practic tu iei plafonul de Touareg, Phaeton, A8 sau Q7. Costa pana in 200 euro daca nu ma insel.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

prea tare masina ... deci daca i`ai pune 2 blitzuri in faruri acolo in coltz ca beculetzu ala tare aiurea bate,ai fi pe treaba ta :P
          frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!

Comment

Evo, ce accident ai avut?

Comment

a da evo .. si eu am auzit de accident iti faci capota,plafonu si portbagju negru ?
              frate..cand i`am dat a2-a ..si am pus`o de`a latu ...Drift nu alta !!!

Comment

e misto frate.frumos coborat dar mai baga o folie ceva
                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

a fost un accident pe centura acum cateva saptamani si am fost si eu implicat.

gigi-kent unde sa ii mai pun folie ca am peste tot ?
                  sigpic

Comment

scuza-ma ca mau interesat mai mult filmuletele decat pozele.acolo nu aveai folie si de aia am zis.inca o data scuza-ma.
                    cat despre jante ies cam mult in afara.tu alegi dar mie imi plac cele pe care le ai acum
                    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

SUper tare masina.. la jenti ma inscriu si eu )) daca nu le dai prea scump
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

arata superb masinuta cu angel eyes si toba aia sport + jentile...e mondiala...da vreau sa te intreb..cu consumu cum ii la toba soprt ca mi-as pune si eu ?

tias mai indica dupa parerea mea niste pleoape la angel eyes..am vazut si arata ft bine cu ele ;)
                        Last edited by Marius; 23 December 2007, 21:21.
                        .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Originally posted by moshutzzu
                          ...e mondiala...
                          numar secundele

Comment

sincer sa fiu consumul a crescut putin de cand am toba sport dar eu unu nu imi fac probleme pt ca am si GPL .

Pleoape nu vreau sa imi pun deloc pt ca in vara sau chiar primavara vreau sa ma apuc sa ii fac un custm body kit si atunci treaba aia se va rezolva direct din capota.
                            sigpic

Comment

tu ai idei marete chiar foarte mari) Eh poate dupa ce termini cu ea ne pui si noua ceva poze:P
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev
                                tu ai idei marete chiar foarte mari) Eh poate dupa ce termini cu ea ne pui si noua ceva poze:P

idei sunt o gramada...mai banii sa vina :P
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google