D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca imi iau carnetul joi , sa fi sigur ca vin si eu la intalniri ,abia astept sa vad jantele lui DVL
    Last edited by darksid3; 29 June 2009, 12:23.

Comment

• Misto jantele Laur, sa le stapanesti sanatos!
      Ca un compliment suplimentar: pe masina ta stau mult mai bine decat pe cea veche, tu avand suspensia joasa!
      sigpic
      ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Moama, mooaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmaaaaaaaa .

Ce sa-ti mai spun eu acum ..... Vorba lui Cosmin, ai grija la paparazzi. Felicitari si mare mare atentie la gropi. 18 fratemiu 18
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• faina masina ... faina culoare ... aceeasi k si a mea ... dar e si putin pretentioasa .... si asa cum ii mai zice lumea .. antijeg ... ) sa o stapanesti sanatos
          sigpic
          Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea si ea de tine. super masina
            sigpic LOGAN -> ABS Plus -> 1.4 -> Albastru
            http://picasaweb.google.com/tudoremanuel/GOLANULMEU#

Comment

• laurica marfa jantele ,dar te rog sa le pui la loc ca acum arata ca o dintoasa cu cele stoc,deci te rog acum nu ma face sa te oblig ,bafta in continuare
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Frumoasa masina.. modificari de bun gust ...de jante nu mai zic..nu incap cuvinte..
                Ai grija de ele , te rog eu

Comment

• Imi place cand vad o masina cu bun gust si a ta imi place Foarte misto cum e facuta asa simplu si cu jantele alea i da o imagine aparte si de mare efect.
                  Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Multumesc frumos. Tot respectul si pentru tine cu ceea ce ai facut dintr-un 1.6

Comment

• Si speram s-o scoti mai des ! Las ca vine iarna cu a ei zapada.... DD
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Da da da

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                          Imi place cand vad o masina cu bun gust si a ta imi place Foarte misto cum e facuta asa simplu si cu jantele alea i da o imagine aparte si de mare efect.
                          Sa o vezi de aproape,poza este moft !
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Ce se mai aude cu masina asta?
                            mai are jantili alea?
                            niste poze ceva?

Comment

• jantele sunt..doar ca o mai are si pe asta mica..si galbena
                              Attached Files
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• super tari jantele, nu ating nimic pe acolo?
                                sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google