D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
    Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
    Mersi anticipat
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

acum parca arata si masina mai asezata
      cat de mult schimba aspectul masinii in bine niste arcuri care nu costa foarte mult

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
        Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
        Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
        Mersi anticipat
        finala am cumparat-o din targ..am dat pe ea 150 de lei.am montat-o la un service contra sumei de 60 de lei

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
          amortizoarele cat de curand ..inca nu m-am hotarat!Alea bliestin(sau cum se scrie corect))) ca ale tale cat au costat si de unde le-ai cumparat? Coboara garda cu 45 mm

le-am cumparat de la augsburg bucuresti(fara a face reclama) si au costat 760ron
          760 ron pica 205 oiro daca intrebai inainte...te scuteam de 30 oiro

Originally posted by laur200445 View Post
          ai dreptate..asta e daca cei de la dacia nu au gandit de la bun inceput o suspensie buna..ce sa-i faci...o schimbi tu...
          pai voi de ce credeti ca nemtii au rasturnat loganul ?Ca zic ca e instabil ... ?
          Bilstein,Eibach,Weitec,H&R astea toate-s made in Germany daca nu ma insel ,si guess what?Fac suspensii!

Originally posted by Thejock3r View Post
          Mersi anticipat
          powerful sunt penale,si scumpe.Pentru logan nu se merita,am avut si eu,sincer putin dezamagit,si am dat 3 mil pe ea.Dupa ce am scos intermediara facea ceva zgomot,inainte slab de tot.Nu acelasi lucru pot sa spun despre o finala powerful montata pe un CLK 230 kompressor...trezea jumate de oras.
          Last edited by Cristi_Xp; 6 March 2008, 05:38.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Imi cer scz ca sunt offtopic, dar mi-am schimbat finala, am pus Stelco si se aude super bine : manopera + finala 190 ron ;)
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Poze..............
              Attached Files

Comment

Da ce facea tipul din ultima poza?

Comment

Tipul e Catalin ,organizatorul de intalniri din Mioveni, doar ce asezase masinile ptr poze!

Comment

Frumoasa masinutza ! Imi place mult toba .
                    Sa ai grija de ea si multi Km fara probleme !
                    http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Are toba nu gluma. Stiu sigur, am auzit-o in mers pe multi km parcursi
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                        Da ce facea tipul din ultima poza?
                        Ii se incalzise radiatorul si vroia sa-i faca racirea

DVL mi-a placut tare mult masina ta si am avut ocazia sa o vad Live si sa stii ca prima data am confundato cu DVL nostru de la Mioveni si ma gandeam cat de repede ia facut schimbarea asta dar dupa acea mi-am dat seama....Frumoasa masina facuta dupa gusturi placute si super proprietar....Bafta multa in continuare si sa ai grija de DeViL...
                        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Laur ,nene, sa-ti traiasca toba,ca mai spart. Se aude criminal la drum. Nu stiu cum rezisti.

Comment

Eroic rezista... Cam asa se intimpla si la mine, m-am lipsit de muzica, de tot... Cind iti montezi asa ceva, prima saptamina iti vine s-o dai jos...
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Bai frate cind trecea pe linga mine cam la 140-150 km si pe urma o lasa in decelerere cind intra in fata mea ,se auzea intr-un fel de pe mine era gata gata sa ma faca sa ma dau jos si sa o rup pe-a mea de la locul ei.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google