D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probabil...deocamdata ramane asa.

Comment

• Mai rotunjim putin cifrele astea.Si doua poze cu intruchiparea stock-ului!
      Attached Files

Comment

• In ce zona ai facut ultimele 2 poze?

Comment

• In zona fabricii Holcim.

Comment

• Lume noua,bine ai revenitte asteptam la o samantade masina nu zic nimica,e urata si stock))ai imbatranit)Erau bune arcurile sport acolo pe Mateias??
            sigpic

Comment

• Hahahaha da asa e..erau tare bune.

Comment

• au inviat dinozauriiiii ! ! ! bine laure, nu esti departe de mine 62k am eu in 8 ani :P ! ! !
                sigpic
                The MVP

Comment

• Nu imi place cum arata, e stock nu ii sta bine. Nu pot sa uit ca masina asta a fost prima masina Logan pe care am condus-o cu toba sport si mi-a placut la nebunie.

Bine ai revenit Laur. Sper sa ne mai vedem si pe la intalniri.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• MVP ule..le tinem si le facem masini de epoca in stilul asta! hahaha

Originally posted by B-53-SDP View Post
                    Nu imi place cum arata, e stock nu ii sta bine. Nu pot sa uit ca masina asta a fost prima masina Logan pe care am condus-o cu toba sport si mi-a placut la nebunie.

Bine ai revenit Laur. Sper sa ne mai vedem si pe la intalniri.
                    Nici nu mai stiam amanuntul asta!
                    Last edited by laur200445; 12 November 2013, 23:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
                      Mai rotunjim putin cifrele astea.Si doua poze cu intruchiparea stock-ului!
                      nu prea e stock ca ai aparatori la aripi. nici macar un H&R ?!

Comment

• Masina asta a fost printre primele la multe: toba sport, arcuri H&R si jante pe 16"! In 2005-2006 era....wow!
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ce de bonzinaaaa ma nene ), putin KM cu ea , eu am cam inceput sa fac cu amea o gramada desi este din 2005 an ...

Comment

• ... jante 18" ?
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Multe au fost putine au ramas))) acum ma plimba si nu ma lasa in drum..asta e tot ce conteaza! desi ma apuca cateodata melancolia )..dar urmaresc masinile de pe forum si ma bucur ca altii continua si apreciez pe fiecare in parte!

Comment

• da asa este , masina lui Laur a fost un pionier in ale modificarilor pe autohtona ! ! ! Cum zice si Dani a fost prima cu jante pe 18"! ! ! Respect D V L ! ! !
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google