If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
Mersi anticipat
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Salutare. Frumoasa masina. Am vazut-o si duminica la rally. Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai achizitionat finala si cine ti-a montat-o ? Un cost aproximativ cu totul se poate??
Se merita sa achizitionz si eu ca ale tale sau sa ma reorientez catre Borla , Powerfull..etc..
Mersi anticipat
finala am cumparat-o din targ..am dat pe ea 150 de lei.am montat-o la un service contra sumei de 60 de lei
amortizoarele cat de curand ..inca nu m-am hotarat!Alea bliestin(sau cum se scrie corect))) ca ale tale cat au costat si de unde le-ai cumparat? Coboara garda cu 45 mm
le-am cumparat de la augsburg bucuresti(fara a face reclama) si au costat 760ron
760 ron pica 205 oiro daca intrebai inainte...te scuteam de 30 oiro
ai dreptate..asta e daca cei de la dacia nu au gandit de la bun inceput o suspensie buna..ce sa-i faci...o schimbi tu...
pai voi de ce credeti ca nemtii au rasturnat loganul ?Ca zic ca e instabil ... ?
Bilstein,Eibach,Weitec,H&R astea toate-s made in Germany daca nu ma insel ,si guess what?Fac suspensii!
Mersi anticipat
powerful sunt penale,si scumpe.Pentru logan nu se merita,am avut si eu,sincer putin dezamagit,si am dat 3 mil pe ea.Dupa ce am scos intermediara facea ceva zgomot,inainte slab de tot.Nu acelasi lucru pot sa spun despre o finala powerful montata pe un CLK 230 kompressor...trezea jumate de oras.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ii se incalzise radiatorul si vroia sa-i faca racirea
DVL mi-a placut tare mult masina ta si am avut ocazia sa o vad Live si sa stii ca prima data am confundato cu DVL nostru de la Mioveni si ma gandeam cat de repede ia facut schimbarea asta dar dupa acea mi-am dat seama....Frumoasa masina facuta dupa gusturi placute si super proprietar....Bafta multa in continuare si sa ai grija de DeViL...
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Bai frate cind trecea pe linga mine cam la 140-150 km si pe urma o lasa in decelerere cind intra in fata mea ,se auzea intr-un fel de pe mine era gata gata sa ma faca sa ma dau jos si sa o rup pe-a mea de la locul ei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment