D V L

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multi kilometri Lauricaaaa !!! Sa fie atat de frumoasa si de zgomotoasa mult timp de acum incolo
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Multumesc frumos.@sorin..abia de la ora aia incolo incep nebuniile

Comment

• salut laur...frumos dvl-u tau...imi plac stopurile si finala XX: abia astept sa pun

Comment

• ar ca-m trebui sa-ti mai placa arcurile..jantele farurile..xenoanele.. frumos D V L- ul M-a cam alergat in weekend )
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• salut laur...frumos dvl-u tau... am extras chintesenta joker....cu o mica precizie asuprea lucrurilo ce mie imi plac...
            Asa puteam sa zic mult mai multe lucruri:folia,lumina din bord,bla bla

Comment

• urat domne.sa nu mai vii la pitesti cu el ca e cam jos si zgarie asfaltul.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Am inteles Dl Bik o sa merg numai pe iarba atunci.Multumesc Viorel si Cosmin.

Comment

• foarte frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos! vreau si eu cateva detalii despre toba, imi poti spune de unde ai luat-o? si la drum lung nu te deranjeaza sunetul?? si cum se monteaza:-?
                  Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• frumos domne'-frumos!!!!sa o stapanesti sanatoasa!la cati mai mult km!!!si cati mai multi cai)!
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Originally posted by Simon View Post
                      foarte frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos! vreau si eu cateva detalii despre toba, imi poti spune de unde ai luat-o? si la drum lung nu te deranjeaza sunetul?? si cum se monteaza:-?
                      Am luat-o din targ Vitan acum vreo 2 ani.Se monteaza prin sudura,iar la drum lung e cam obositoare dar in cazul asta ii pun silencerul

Comment

• S-au dezlipit emblemele
                        Attached Files

Comment

• pfiuuuu...dar ce frumos s-au dezlipit arata super bine si sper sa nu-ti pui alte embleme cu AMG , Brabus sau..TDI ( glumesc )
                          sigpic

Comment

• Au cam inceput sa pice emblemele de pe masinile cu astfel de culori...cred ca au luat virusul una de la alta )) :P
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• O fi de la ploaie? Sau de la vant puternic?
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google