bine ai venit printre noi si spor la cat mai multe modificari cu gust ! ! !
B-66-xgs
Collapse
X
-
Originally posted by brinco218 View Postnu vreau sa ma complic la rezervare. O intrebare : Ce tipuri de becuri sunt in proiectoare si in faruri ?
Consola centrala (sub butoanele ptr geamuri,dezaburire si clima) ce tip de smd-uri sunt ca as dori sa le schimb pe alb ?! Multumesc.
Comment
-
consola centrala sigur o pot modifica si singur(sunt doar niste led-uri de lipit). Turometru l-as dori de culoare rosie ce sa creasca in intensitate odata cu cresterea in ture...
Au trecut 4 zile de cand am spalat motorul si nu am avut nici un efect secundar nedorit. Recomand spalatoria de la Master Tuner.
Comment
-
Ingrijita si curata..apreciez foarte mult . Iti spu din propria experianta ,daca ai gand sa tunezi ..apuca-te cu ceva practic cum zicea si Jokerul (arcuri) ..e singura investitie pe care nu a regretato nimeni ...
Urat ce ai scris in dreptul loganului ... sper sa fii convins cat mai repede sa scapi de acele cifre
Comment
-
Cand umblii fara roata de rezerva dupa tine si crezi ca nu ai cum sa faci pana se intampla cele din pozele atasate...
S-a intamplat la 3 zile dupa ce am montat cauciucurile veki pe noile jante. S-a desumflat in mers stanga spate. Am dus-o la vulcanizare si scapa putin aer pe la imbinare cauciucului cu buza jantei(nu fusese etansata bine de la inceput).
Norocul meu cu un coleg mai saritor de la mucna ce mi-a imprumutat rezerva lui. Momentan sunt ok rotile, dar tot nu iau rezerva dupa mine (e prea grea) !!!!
Comment
-
Asta era asta seara pe TV, programul zapping tv daca il prindeti....caterincaAttached Files
Comment
-
-
Masia a primit astazi folie fata(23%) si spate(81%) LLumar. Semi-multumit, parca este prea inchisa pe spate si ar fi mers mai bine un 6x%, sa vedem cum se comporta noaptea.
Am gasit spalatorie cu 4ron exteriorul in Bucuresti
Comment
Comment