Asata e ,,golanul'' meu. E versiunea de ekipare ABS+. Am ales-o ca are tot ce mi se pare util/necesar : servo-directie, AC si ABS. Jantele sunt de Opel si a trebuit sa folosesc inele de ghidare ptr o fixare mai ferma. Culoarea este de cocalar maxim(asa imi place).
Masina a primit filtru de habitaclu, plasa de tantari sub capota (ca sa nu ma mai muste cand conduc --- am sangele dulce) si chip-tuning. Boxele de pe spate au diametru de 25 mm M-am kinuit putin sa tai, dar rezultatul a meritat !
Apropo in Auchan Titan au inceput sa comercializeze filtre de habitaclu de Logan si exista si un paket : filtru aer + filtru habitaclu + inca ceva.
Pareri ? --- La vara va uram si un Lumar pe toate geamurile
Masina a primit filtru de habitaclu, plasa de tantari sub capota (ca sa nu ma mai muste cand conduc --- am sangele dulce) si chip-tuning. Boxele de pe spate au diametru de 25 mm M-am kinuit putin sa tai, dar rezultatul a meritat !
Apropo in Auchan Titan au inceput sa comercializeze filtre de habitaclu de Logan si exista si un paket : filtru aer + filtru habitaclu + inca ceva.
Pareri ? --- La vara va uram si un Lumar pe toate geamurile
Comment