Urat moment.Am avut si eu praf din ala verde, dar pe portbagaj
B-66-xgs
Collapse
X
-
Masina a primit H&R (netaiate) si arata ,,o leaca'' mai bine. Acum sigur consuma mai putin, avand un coeficient aerodinamic mai bun. Nu stiu de ce am asteptat asa de mult pana sa imi schimb arcurile ?!
Recomand tuturor.
Comment
-
hehe...O sa ajungem in curand ca cei fara arcuri sport sa fie o raritate in club
ps. in cat timp iti amortizezi investitia cu arcurile prin consumul mai mic al benzinei, ai calculat ? )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Originally posted by Thejock3r View Postculoarea de cocalar a jantelor e cam singura culoare care da bine la culoarea masinii ;). In rest...orice specificatie si inteles ar avea 218 cel din spatele tau care vede acea sigla nu are de unde sa o stie te priveste tot ca pe o persoana abonata la Vitan pentru a lua elemente de tuning Deci- da-l jos ! In mare masina arata f bine, intretinuta, dau un UP spuselor lui Valeriu Ciprian si mai adaug ( daca sunt money) niste arcuri sport!
Spor la trebi!Satisfac blonde pe gume Turbo.
Comment
-
Atat s-a depus in 8 ore (8 am - 6pm). Nu va recomand deloc gume de iarna pe fata si vara pe spate. In curbe ajungi in drift
Comment
-
De departe cea mai tare parcare a mea de pana acum. Facuta noaptea si urcand o bordura cu rotile de pe partea dreapta. Merit un Pepsi si ,,ea'' un Carera 100
Comment
-
Fisierul doc este un film asa ca skimbati extentia in mp4 sau avi ptr vizionare. Am dat de ,,sarman'' pe splai spre car4.Attached Files
Comment
Comment