Un logan underground !
Hd-66-aly
Collapse
X
-
Un logan underground !
Autoturismul poseda o motorizare diesel de 48 kw ! Este modelul Laureate achizitionata in 2006 !
Imbunatatiri aduse de-a lungul timpului !
Suspensie : amortizoare Bilstein B8
arcuri : H&R -45mm
bari intre telescoape : Weitec
Tren rulare : Jante : Wolfrace Triad Silver 17 inch
cauciucuri Toyo Proxes T1R (pachet vara) 215/45/17
jante originale Logan (modelul cu 5 spite x 2 spire , nu stiu cum se numesc)
cauciucuri Michelin Alpin Pilot 185/60/15 (pachet iarna)
Estetica : Faruri pe chrom cu angel eyes (leduri schimbate ) cu xenon pe scurta si halogen pe lunga
stopuri pe chrom cu sticla fumurie tot pe leduri
eleron portbagaj vopsit culoarea masinii cu leduri pe semnalizare , pozitie si stop pe frana !
Body Kit : Pilot - racing line bara fata , spate . praguri (pahet vara)
bari originale (pachet iarna ) vopsite in culoarea masinii , iar v-ul de pe bara fata este negru
Kit neoane undercar multicolor cu telecomanda
kit usi lamborghini
Interior : Schimbat leduri ceasuri bord ,ace ,butoate geamuri si celelalte in culoarea rosie
peste ceasurile originale ... plansa cu flacari ce danseaza pe bass
ceasuri suplimentare : Turometru
Presiune ulei
Turbo Boost (acestea fiind pe stalpul din partea soferului)
Temperatura apa
Temperatura ulei
Voltmetru (montate central pe bord usor orientate spre sofer )
Plafon tapitat in piele neagra , scaunele si bancheta tapitate in piele rosie , scaunele fata urmeaza a fi schimate
in decursul saptamanii .
Fetele de usi , stalpii fata spate si centrali vopsiti negru . !
Comment
-
Inca ceva ce am uitat sa mentionez ! Usile spate si portbagajul nu mai au manere si nici embleme (in cazul portbagajului)
da razvan_boss am fost si eu prezent pe acolo !
Comment
-
si pozele mult asteptate...
de precizat pt @razvan,a fost la sibiu dar nu a participat,a fost in echipa de la boxeunul din mecanici
Last edited by alex_comisaru; 7 December 2009, 22:54.
Comment
-
in decursul saptamanii o sa se faca si poze mai detaliate asupra elementelor mentionate ! Acestea am avut norocul de a fi pe telefon ! Multumesc frumos domnu Alex , si noapte buna tuturor !
Comment
-
imi place cum arata! ti-as sugera sa iti faci farurile pe interior ori cu negru ori la culoarea masinii ;)
ps. Ar da bine si xenoane atat pe scurta cat si pe proiectoare!
bafta in toate!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
FastFurios , nu stiu din ce motiv dar nu pot sa iti dau reply la pm ! M-a costat 500 euro sistemul !
@DYA91 multumesc
Comment
-
Dupa ce montezi scaunele poate poti sa ne zici(sau sa-mi zici) cum ai prins siguranta de centura(capatul unde intra centura,ca nu stiu cum se cheama) si cum ai facut adaptarile pentru sine ca am inteles ca scaunele se vand fara sine(cel putin asa le-am gasit eu).
MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment