super masina!2 lucruri sunt urate...eleronul ala, si oglinzile....mai bine treci la oglinzi de fabrica... in rest, masina frumoasa
Hd-66-aly
Collapse
X
-
@gxg scaunele inca nu sunt montate dar o sa pun poze imediat ce le montez. prinderea de centura care vine pe scaun am inteles de la mecanic ca a sudat-o pe sina scaunului , si eu umblu cu centura sub fund de cateva zile . Adaptarea lor pe suportii masinii o sa se faca cu teava dreptunghiulara de 40 per 20 mm !
@FastFurios Usile nu scot nici un zgomot in plus fata de prinderea originala , deschiderea normala este posibila dar unghiul este mai mic fata de normal !
@iooon_cug scaunele intr-adevar sunt de la Fk , comandate pe rosu cu negru si au ajuns cu gri ... ma rog ... m-au costat aproximativ 400 euro cu transport cu tot din germania si au sosit in 4 zile. Se fac niste adaptari din teava dreptunghiulara pt ca baza de prindere a acestora este mai ingusta decat a celor de fabrica ! o sa postez poze de indata ce le am puse
@ynp_46 oglinzi de logan sau de mcv are cam toata lumea ... mie mi-au placut mai mult acestea , sunt putin mai diferite , au semnalizarea pe ele , asta ajutandu-ma pt ca nu mai am semnalizare laterala pe aripi .Multumesc
@metalmen doar partea de tuning undeva la 5000 euro
@dya_91 multumesc din nou
Comment
-
Mersi de informatie.Vazusem si eu pe net la un importator din Romania.Ca ale tale ajungeau la 340e + transport,dar daca e asa de mult de adaptat cred ca renunt.Eu voiam modelul mai ieftin Spacelook. Astept sa vad cum ai reusit adaptarea.Succes in ce iti propui.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
putine detalii de prin masina ... lipsesc fetele de usi care sunt la vopsit
Comment
-
inca una ........Attached Files
Comment
-
Originally posted by SanduGolanu View Postmie unu imi place mult cum arata ,bafta si s-a te plimbe cu placere)
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postexplicane si noua care e secretul cu usiile? cum leai montat ? de ce ai renuntat la semnalizarea laterala de pe aripi?
florin_dnf .. apreciez parerea ta ... dar am si eu o intrebare .. ce aveti cu farurile pe interior negru ? .. de ce sunt atat de speciale ?. eu le`am ales pe acestea pt ca arata mult mai bine decat cele pe negru .. arata a far intreg .. asa pur si simplu arata a 3 proiectoare .. Parerea mea !
ynp_46 ..eleronul acela rotunjeste spatele patraros al masinii, care e mult mai pronuntat cu bara racing line ... iar oglinzile mie imi plac pentru ca sunt deosebite ... nu sunt multi care au oglizi ca si ale mele pe logan .. de ce as trece la oglizi de fabrica ? mentionez ca si acestea sunt electrice si incalzite si au si semnalizare
Numarul de inmatriculare este provizoriu pana reusesc sa fac rost de unul patrat care va fi montat sub farul stanga !
Multumiri domnului SanduGolanu pentru opera de arta ....Last edited by alin1234; 9 December 2009, 20:10.
Comment
-
Permite-mi sa-mi spun parerea referitor la faruri ( asta ptr ca si eu ti-am sugerat schimbarea culorii ).
In general , tot ce e crom nu prea merge pe Logan. In al doilea rand, negru va fi in ton cu plafonul si capota..si va da f bine ( parerea mea). In al treilea rand: poti opta pentru negru sau alta culoare in diferite locuri ale farului, lasand putin crom, astfel reusesti sa faci si niste faruri custom. Eu le-as face la culoarea masinii, ar fi unicat . Le-am avut si eu cromate, nu trebuie decat sa-ti dai cu parerea cum e cu si fara cromate.
Pe langa astea ti-as sugera sa vopsesti cu negru si acel fier care se vede in spatele grilei. atasez o poza before and after si decizia e a tasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment