Hd-66-aly

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are dreptate nenea jockerul e batran in meserie si stie el ce stie..multa bafta oricum ai o masina superba.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

La tine in masina zici ca e mersu` trenurilor(fara suparare)dar foarte multe ceasuri, exagerezi.

Comment

fierul acela o sa fie colantat in negru .. e mai simlu decat sa il vopsesc . intr-adevar arata mai bine .. Si da SanduGolanu ai mare dreptate !
        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/hd_66_aly-t18341.html

Comment

ynp_46 ceasuriile alea chiar functioneaza,nu sunt puse la oha....si seara chiar dau foarte bine
          aline,vroiam sa-ti dau acelasi sfat ca jokeru' dar stiam ca no so lasi asa!ne vedem duminica la "mocanita" daca a ta e trenulet
          Last edited by alex_comisaru; 10 December 2009, 13:09.

Comment

sunt tare curios pt ce sunt toate ceasurile?si totusi parerea mea e ca ceasurile de pe bord trebuiau puse altfel.sa stea mai drepte.

Comment

Frumoasa masina, culoarea...e ok, ca nu e de serie!
              Ce nu imi place, ca puteai sa elimini plasticurile de protectie de pe usi, oglinzile de MCV aratau mult mai bine, ai un gap acolo intre usile fata si aripa care e deranjant zic eu, ai putea sa iei ceva masuri doar suntem in era fibrei, mini uscatorul de rufe nui vad rostu, parcae mai patratoasa asa..
              Interiorul e ok imi place ca ai facut plafoniera si stalpii negrii, nu imi plac ceasurile de pe bord si stalp (au vreo utilitate?) si plasmele, eu sunt genu keep it simple!
              Sa o stapanesti sanatos, si te rog sa nu te simti ofensat mi-am exprimat parerea, sper s iti si ajute!
              Bafta cu ea la cat mai multi km fara evenimente neplacute
              MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Multmuesc tuturot pentru sfaturi si aprecieri ! Ceasurie chiar functioneaza si sunt dispuse astfel : pe stalpul din stanga fata de sus in jos : Turomentru - Presiune ulei --- Turbo boost
                pe consola centrala -- de la stanga la dreapta : Temperatura apa -- Temperatura ulei-- Volmetr. Eu le consider destul de utile ! iar cele de pe bord sunt indreptate spre sofer deoarece eu consider ca acele informatii sunt pentru sofer si nu pentru distractia pasagerilor !

@89.MIR Multumesc pentru apreciere si sfaturi ! (Nu am de ce sa ma ofensez pentru ca nu am facut-o sa merg cu ea la spectacole si sa castig premii ,am facut-o pentru satisfactia mea personala , si mie sincer imi place la neunie asa cum e, si cum o sa fie cu modificarie viitoare, care sunt foarte bine creionate in memorie )
                @alex_comisaru ne dam cu mocanita mea cand ne intalnim duminica ) , sper sa mearga bine ceasurile de pe bord si stalp , sa nu am intarziere ca si cei de la CFR !
                Last edited by alin1234; 11 December 2009, 17:49.

Comment

Pt ce ai mai pus inca un turometru?

Comment

pur si simplu imi place cum arata

Comment

Fara cuvinte...pur si simplu superba...bravo!

Comment

ce model sunt neoanele?? ca sunt interesante...diferite culori..au mai multe leduri diferite la culori in tub???
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

felicitari , e cat de cat reusita , chiar daca mie nu`mi place masina incarcata cu tot felu de luminitze in diferite culori.
                          n`am inteles niciodata cum puteti cumpara kitul ala , fata e super reusita , da o agresivitate , dar partea de spate , oribila.
                          neoanele li sau ca`m dus moda , nu se mai poarta , dar e decizia ta daca iti place.
                          de unde ai achizitionat oglinzile ? dau chiar bine pe masina.
                          la interior nu ma pronunt , sunt chestii care imi plac si unele care le detest.
                          numai bine

Comment

waw felicitari sa ai grija de ea e superba totul e ca la carte bravo.

Comment

Salutare,
                              Daca nu te superi poti sa-mi spui ce diametru au ceasurile de pe stap(52 mm?), de unde ai luat suportul de ceasuri si daca ai facut modificari la suport sau sa potrivit perfect.
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google