nimic anormal la al meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nimic anormal la al meu

asa cum scrie e de serie si e masina Romaneasca.
    si cun eu am oroare de service si garantie o las asa sa mearga romaneste.
    e 1.6 mpi si face a dizel. frana rece parca e fara servo si abs etc.
    Attached Files

sa o stapanesti sanatos
    PS. Ce consum ai in oras?

Comment

Chair daca e simpla e frumoasa...felicitari...ce ti-ar mai trebui (parerea mea)...niste huse.
      sigpic

Comment

in horas ia acum 10-10.5 dar asta vara cand aveam faleza libera scoteam 9.1

Comment

Multi km cu ea fara probleme! Si mie imi plac masinile stock! Asa ca n-am ce sfat sa-ti dau decat sa NU montezi huse pe scaune (scaunele cu huse arata oribil, nu mai au forma originala) decat in momentul in care s-au tocit ori s-au murdarit foarte tare, dar pana atunci poate o schimbi, daca nu schimbi masina poti schimba scaunele cu unele reparate (~250 lei). Pana atunci... kilometrii multi... cat mai multi!

Comment

Salut. Sa o stapanesti bine. Imi place mult culoarea. La fel spun si ca mai sus, nu imi plac husele...mai ales daca ai o tapiterie frumaosa. Eu am niste chestii din alea care acopera doar sezutul si spatele. Spor la km.
            Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

multumesc. am reusit sa trec de 3300 in 6 luni. nu prea suport sinteticul de la tapiterie. e gri deschis si ar merge altceva si am si 2 caini.

Comment

Atunci se schimba datele problemei, dar parca tot n-as pune huse, vezi ca se gasesc pãturi speciale pentru transportul animalelor de companie... inclusiv centuri de siguranta (vin la pachet) ;)
                Last edited by crististreulea; 22 December 2007, 15:06.

Comment

da o bere sa nu le dau? si poate ziarul la citit pana ajungem in parc. stiti vre-un topic cu huse?

Comment

Uite aici!

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
                      Nu mai tine aerul pe recirculare ca se aburesc geamurile.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

plecaciuni ca dadeam in gard fara voi. si sa stiti ca am dedicat ceva ore studiului manualului dar am vazut dupa ce mi-ati zis voi.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google