Merci, merci! Toata lumea are problema asta cu timpul, n-am de unde ca ti-as da. Si eu sunt imprumutat pe colo, pe colo cu timp si tot nu-mi ajunge. Stai linistit ca tot weekend-urile mai fac si eu ceva pe la a mea, ca in rest...
vitriol's car
Collapse
X
-
arata bine asa "trantita" si cu jantele!!!
sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!!!
Comment
-
Mi-am dat jos...de fapt nu...Cosimin (Jocker) mi-a dat jos prostiile alea cromate de pe grila fata. Chiar nu aveau nici o treaba cu masina. Imi place ca am gasit culoarea masinii sub ele. Cam in halul asta arata.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
eu zic ca da...astfel risti ca bagand surubelnita intre calandru si bara sa zgarii destul de rau bara ! Un mic efost de 25 min merita ,decat sa strici mai mult! Te ajut eu daca e si sper sa scot sub 20 min toata operatiuneaChiar imi place cum arata din fata masina , Vitriol
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Posteu zic ca da...astfel risti ca bagand surubelnita intre calandru si bara sa zgarii destul de rau bara ! Un mic efost de 25 min merita ,decat sa strici mai mult! Te ajut eu daca e si sper sa scot sub 20 min toata operatiuneaChiar imi place cum arata din fata masina , Vitriol
nu se zgarie sunt multi dupa forum care au dat alea jos cu surubelnita si e ok
ii sta mult mai bine fara alea cromate bravo
Comment
-
ma bucur ca iti place.
noi planuri la masinuta??
Comment
Comment