vitriol's car

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Probabil cea mai concludenta proba in afla daca sunt sau nu 10cp este un test dyno, dar sincer nu as da 50 E + tva ca sa ma conving. Care e interesat sa afle si sa fie sigur ca softul rbn da sau nu 10 cp in plus este invitatul meu de onoare sa mearga cu mine la un test dyno si sa achite factura.
    Mie sincer cu benzina de 95 deocamdata mi se pare super diferenta. Tipul mi-a spus ca voi simti si mai bine cu benzina de 98, 99+ sau omv100.
    Concluzia e ca eu sunt super incantat de rezultat.

P.S. Nu m-am gandit nici o clipa ca faci bascalie, doar te cunosc personal si stiu ce fel de om esti, dar, la propriu, stiu multi baieti care au facut rost de softul original de la Dacia si l-au modificat ei dupa ureche. Vorbesc foarte serios.
    Last edited by vitriol; 13 December 2008, 20:54.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Ce-ti mai merge nea cristi !! Pe prafu asta 200e , bun asa. Tu sa fii sanatos si felicitari!! Spor in continuare !!
      P.S. Trimite-l pe mosu si la mine ca vad ca are cascaval !!!!
      Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

Cat te-a costat folia + manopera si ce transparenta este folia?Banuiesc ca pe geamurile fata nu ai.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Folia cu tot cu manopera + autocolant negru mat pe stalpi + folie pe triple, au costat in total 345 lei. Doar folia cu tot cu maopera este 320 ron. Transparenta este de 21%, iar pe geamurile laterale din fata nu am.

Comment

Testul dyno este 150ron,nu ai castigat sigur 10cp.
            Diferenta intre Rbn si Obdtuning este ca cei de la obd ti-o pun si pe dyno...
            PS:Cei de la obd nu fac remaparile dupa ureche.

Comment

M-as bucura pentru tine Vitriol daca ai lua 10 cai numai din resoftare insa e greu...pe bune.
              Acei baieti care fac resoftare dupa ureche ca lautarii (unu' d'asta mi-a facut si mie) sunt experti in Dacia...asta fac acolo...pe asta isi iau banii; fac softuri si eventual le imbunatatesc pe cele existente.
              Pe mine m-a costat 100 roni resoftarea si o simt...sigur nu am 10 cai in plus, insa ceva este...
              Referitor la benzina aceeasi recomandare am primit-o si eu.
              Numai bine

Comment

Eu am venit cu datele tehnice care sunt afisate la RBN tuning si cu cele spuse de cel care mi-a facut resoftarea. Cum am mai spus, cine vrea neaparat sa se convinga este invitat sa plateasca factura la un test dyno. Pana atunci va ramane cel mai mare mister al omenirii, iar eu o sa traiesc cu gandul ca am 10 cp in plus, asta pentru ca nimeni nu imi dovedeste contrariu bazat pe ceva concret.

Comment

Uita-te pe *******,forum la dyno tuning si vei vedea acolo fisa dyno cu 1.4, ai sa te convngi singur.
                  Oricum spor in continuare.

Comment

Cel care face resoftarea nu pierde nimic daca iti spune ca ti-a bagat nu stiu cati cai...nu il doare gura.
                    Daca zicea ca ti-a bagat doar 3 cai nici naiba nu mai trecea pe la ei.

Comment

10% este maxim pe care poti sa-l obtii in conditii optime la un motor aspirat . Deci probabil 7.5 cai putere MAXIM cu toata ca si aia se obtin greu si optim doar prin adaugarea si altor modificari gen filtru , evacuare . Da este adevarat la masinile cu chip tuning benzinele cu cifra octanica sunt recomandate si sporul de performanta se va vedea mai bine atunci ;)
                      Felicitari pentru chip !
                      1.6 MPi Icy White

Comment

Tipul care are RBN tuning chiar imi e prieten si nu prea vad ce motiv ar avea sa ma abureasca. Uite ce spune si un coleg de forum care a trecut pe la el: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=249

Comment

La primavara, dupa ce voi pune rotile de vara si va fi uscat pe jos o sa postez si accelerari 0-100 km/h si cum ai spus tu, 0-130 km/h. Deocamdata am mers numai in oras si pot sa spun ca acum pot merge cu 40 km/h in treapta a 4 a, si daca accelerez progresiv nu da nici un semn de subturat sau sa trepideze motorul. Inca de la plecarea de pe loc se simte cum vrea sa plece inaintea mea (trebuie sa ma obisnuiesc cu asta). Abia astept sa golesc juma' de rezervor cu benzina de 95, ca atat am acum, si sa pot pune omv 100. In plus de asta, acum (nu mi se pare) merge mult mai rotund la relanti. Inca o data spun, nu e racheta, dar este o diferenta surprinzatoare fata de cum era inainte.
                          Nu am facut chip tuning sa alerg in cupa vtm, am vrut doar sa mearga si ea ca o masina vara cand folosesc ac-ul. Daca se dovedeste si cele spune de RBN, cum ca va scade consumul la acelasi regim de mers, iar am mai castigat ceva.
                          Last edited by vitriol; 14 December 2008, 20:16.

Comment

Ieri a fost ziua mea de nastere si prietenii s-au gandit sa ma surprinda. Surpriza a constat in obiectele din imagini. Abia astept sa le pun pe masina.
                            Attached Files

Comment

nice nice Felicitari ptr achizitie sa le porti sanatos :!!!!!!!! De unde ti-ai luat prietenii astia??
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

E o vorba: "cine se aseamana se aduna". ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google