If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine ai venit printre "trantiti" sa le rulezi cat mai multi k fara evenimente!!!
Arunca un ochi la tutorial, nu de alta dar pe vremuri de criza e bine sa mai scutesti cate un leut!!!
Crede-ma ca am vazut tutorialul lu' Cristi Streulea de cel putin 15 ori. Am de gand sa le pun singur. Problema este vremea asta najpa. Sper sa rezist pana da un pic soarele si sa le "arunc" pe masina.
P.S. Cu banii pe care i-as da pentru montat am de gand sa pun benzina si sa vad cum se comporta pe drumurile patriei cu noua suspensie.
Da...eu sunt un indecis total. De ex. cand vroiam sa-mi iau masina vroiam ori albastru mineral ori gri platine. Si cand m-a intrebat agentul de vanzari ce culoare vreau, ca sa facem actele, era un logan expus cu gri comete, am zis hotarat gri comete. Asa ca iti dai seama cum e cu decizia la mine. Chestia e ca pana acum nu am regretat alegerile facute. Nu cred ca o sa regret nici de data asta.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Ieri a fost ziua mea de nastere si prietenii s-au gandit sa ma surprinda. Surpriza a constat in obiectele din imagini. Abia astept sa le pun pe masina.
Offtopic: La multi ani!
Ontopic: Adea asteptam sa vedem pozele cu arcurile montate.
... cu suspensie sport am tot stat si m-am gandit pana am ajuns la concluzia ca daca as pune o suspensie mai tare as renunta la confot si asta nu ma avantajeaza prea tare, chiar daca arata mai bine masina. ...
Ce spuneam eu acum vreo 3 luni si ia uitati ce am facut. Poze inainte de operatie, din timpul operatiei si dupa operatie. Montajul l-am facut eu cu tata si vreau sa spun ca o poate face oricine fara probleme, trebuie doar sa ai sculele necesare. La mine "treaba" a inceput cu stangul pentru ca am avut un imbus dintr-un material foarte prost, dupa cum se poate vedea in poze, dar cu ajutorul vecinilor care mi-au imprumutat unul mai bun, s-a rezolvat.
arata super masina cu noile arcuri e destul 3 cm a disparut distanta dintre anvelopa si aripa....am pus si eu comanda la arcuri deabi astept sa vina bafta!
felicitari pentru curajul de a te apuca singur.Placerea e mai mare cand te umpli de vaselina de la masina ta. Arata altfel acum. Spor la bani pentru tunareala
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment