Am facut rost de poze imi place cum suna ms lui moshutzzu el mi-a zis de subwoofer
Saveta Mea
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
sa-ti urle basu in portbagaj si s-o stapanesti sanatos...ne intalnim la o liniunta )Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:44......::::: Ambition 1.5 DCi :::::......
Comment
-
Vreau sa imi cumpar pana la sfarsitul lunii acesteia sau pana se termina iarna o pereche de jenti calumea si la un pretz accesibil daca ma poate ajuta cineva cu ceva recomandari. va multumescLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Aici niste poze cu ceva CMS-uri (faine) http://www.cms.com.tr/welcome.asp?link=eng
PS: eu is foarte multumit de ale mele
Am mai vazut ceva frumos pe Dorobantilor(este ceva magazin de accesorii tuning), jante MAK super faine da erau de la 13-14 mil...de doi lei :p
Comment
-
Stie cineva daca 4x98 potrivesc pe logan? 7j*15h2 ? nush ce inseamnaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nush asa ceva am inteles si eu ca cu ceva distantiere sau nush cum le zick flanse or fi daca tu zici la vulcanizare mi sa spus ms oricum:*LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostStie cineva daca 4x98 potrivesc pe logan? 7j*15h2 ? nush ce inseamna
de preferat sa iei 4x100, nu te complica cu flanse, creste greutatea.
7j*15h unde 7j este latimea jantei iar 15h e diametrul. pentru janta de 7j trebuiesc cauciucuri minim 195 dar de preferat 205. deci ai grijaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pai deja le-am luat sa vedem cum o sa fac in vulcanizare idee ii ca am prins pretz bun la ele si era pacat sa pierd ocazia. ms oricum de raspuns, iar greutatea avand in vedere ca is de aliaj.. tot nu poate sa creasca mai mult ca alea de tablaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by Catalyn View Postfrumos golan ...sa-l stapanesti sanatos.......un set de genti si o folie aplicata pe geamuri (omologata) ar arata si mai fain ...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Facem un Mic update cu ce am facut pana acuma si cu ce urmeaza sa fac;) Sunt Super multumit de cum arata Live o sa vedeti cei care vin la intalnire
- Subwoofer Mac + Amplificator Mac
- Cd Player Sony XPload
- Inele Aeratoare Argintii
Si ceva mai recent
- Jenti Aliaj pe 15" Fond Metal
- Mocheta usa portbagaj
- Imbracat volanul in piele
- Autocolant Stalpi
- Suporti Numere Logan Club
- Stickere Logan Club
Urmeaza
- Schimbat Leduri Bord (cat de curand)
- Cotiera
- Stopuri Spate
Viitorul indepartat
- Angel Eyes
- Xenoane
Cam atat sper sa reusesc sa le fac pe toate pentru ca bugetul ii cam limitatLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment