Saveta Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am facut rost de poze imi place cum suna ms lui moshutzzu el mi-a zis de subwoofer
    Attached Files
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

sa-ti urle basu in portbagaj si s-o stapanesti sanatos...ne intalnim la o liniunta )
      Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:44.
      .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Vreau sa imi cumpar pana la sfarsitul lunii acesteia sau pana se termina iarna o pereche de jenti calumea si la un pretz accesibil daca ma poate ajuta cineva cu ceva recomandari. va multumesc
        Enter the Matrix

Comment

Aici niste poze cu ceva CMS-uri (faine) http://www.cms.com.tr/welcome.asp?link=eng

PS: eu is foarte multumit de ale mele

Am mai vazut ceva frumos pe Dorobantilor(este ceva magazin de accesorii tuning), jante MAK super faine da erau de la 13-14 mil
          ...de doi lei :p

Comment

Stie cineva daca 4x98 potrivesc pe logan? 7j*15h2 ? nush ce inseamna
            Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
              cu flanse poate...asa nu cred ca merg eu stiu ca dimensiunea e 4x100 j-ul nu conteaza la prindere
              sigpic

Comment

Nush asa ceva am inteles si eu ca cu ceva distantiere sau nush cum le zick flanse or fi daca tu zici la vulcanizare mi sa spus ms oricum:*
                Enter the Matrix

Comment

frumos golan ...sa-l stapanesti sanatos.......un set de genti si o folie aplicata pe geamuri (omologata) ar arata si mai fain ...
                  sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                    4x98 unde 4=prezoane si 98mm distanta dintre centrele gaurilor in diagonala.
                    de preferat sa iei 4x100, nu te complica cu flanse, creste greutatea.
                    7j*15h unde 7j este latimea jantei iar 15h e diametrul. pentru janta de 7j trebuiesc cauciucuri minim 195 dar de preferat 205. deci ai grija
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Pai deja le-am luat sa vedem cum o sa fac in vulcanizare idee ii ca am prins pretz bun la ele si era pacat sa pierd ocazia. ms oricum de raspuns, iar greutatea avand in vedere ca is de aliaj.. tot nu poate sa creasca mai mult ca alea de tabla
                      Enter the Matrix

Comment

Originally posted by Catalyn View Post
                        frumos golan ...sa-l stapanesti sanatos.......un set de genti si o folie aplicata pe geamuri (omologata) ar arata si mai fain ...
                        Jentile is in garaj;) astept februarie sa le pun sus ms nu de alta da vreau sa pun anvelopele de vara pe ele
                        Enter the Matrix

Comment

Ooo Da Culoarea E Ca Si La A Mea Meserie... Sa Ne Intalnim In Trafic Fara Evenimente... Ca E Nashpa Eu Stiu Cum E

Comment

frumoasa masina!!! imi place culoarea!!! multi kilometri fara probleme!!

Comment

Facem un Mic update cu ce am facut pana acuma si cu ce urmeaza sa fac;) Sunt Super multumit de cum arata Live o sa vedeti cei care vin la intalnire

- Subwoofer Mac + Amplificator Mac
                              - Cd Player Sony XPload
                              - Inele Aeratoare Argintii

Si ceva mai recent

- Jenti Aliaj pe 15" Fond Metal
                              - Mocheta usa portbagaj
                              - Imbracat volanul in piele
                              - Autocolant Stalpi
                              - Suporti Numere Logan Club
                              - Stickere Logan Club

Urmeaza

- Schimbat Leduri Bord (cat de curand)
                              - Cotiera
                              - Stopuri Spate

Viitorul indepartat

- Angel Eyes
                              - Xenoane

Cam atat sper sa reusesc sa le fac pe toate pentru ca bugetul ii cam limitat
                              Enter the Matrix

Comment

Alo...domnu...da aia 90 de caluti nu-i mai vad nici in viitorul indepartat...ce s-a intamplat?Au scapat din hamuri si au fugit???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google