Mai de unde faceti voi rost de stickere si suporti numere Logan Club?Le primiti gratis ,le cumparati?
Saveta Mea
Collapse
X
-
Originally posted by alexgame View PostMai de unde faceti voi rost de stickere si suporti numere Logan Club?Le primiti gratis ,le cumparati?
Aaa uitasi de caluti ma clar si aia trebuie da mai incolo cand se reface bugetul)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Inca un Mic Update.. Poze nam reusit inca sa fac tot uit)
Subwoofer Mac + Amplificator Mac
- Cd Player Sony XPload
- Inele Aeratoare Argintii
- Jenti Aliaj pe 15" Fond Metal
- Mocheta usa portbagaj
- Imbracat volanul in piele
- Autocolant Stalpi
- Suporti Numere Logan Club
- Stickere Logan Club
Si ceva mai recent
- Remapare la 90 de Caluti
- Schimbare Iluminat Bord
- Folie "omologata" AlfaRomTrans
Si cred ca deocamdata atat
- Urmeaza.. Protectii aripi duminica
- Folie Fata NeomologataLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mijto loganutzu. Bafta la tuning. Nu iti pune folie neomologata pe fata mai ales daca nu ai ceva prin politie. Am un amic ce e la faculta in cj si a ramas fara talon din cauza asta.
Comment
-
Da da ) ii cam bai pe acolo nu esti putin atent si imediat ai taiat anvelopa (stiu pe proprie experienta) )Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 12:38.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am observat ca nu am poze recente cu masina asa ca hai sa mai pun cate ceva.. Nu sunt nici chiar astea foarte noi dar.. Na sunt mai noi decat celelate.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Hai sa mai postez si eu ceva pe aici.. cu Adaugari.. fata de cele.. care erau.. pe masina adica cele de mai sus..
- Subwoofer Mac + Amplificator Mac
- Cd Player Sony XPload
- Inele Aeratoare Argintii
- Jenti Aliaj pe 15" Fond Metal
- Mocheta usa portbagaj
- Maciulie Prestige
- Imbracat volanul in piele
- Autocolant Stalpi
- Suporti Numere Logan Club
- Stickere Logan Club
- Remapare la 90 de Caluti
- Schimbare Iluminat Bord
- Folie "omologata" AlfaRomTrans
- Folie fata
- Protectii Aripi
- Faruri Angel Eyes
- DvD player parasolar
Nu pot sa zic ca am ceva superficial.. deocamdata upgraduri finute si cu gust In rest motorina cat de multa)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Spor la treaba!Frumusica Saveta!
Apropo: stii de unde vine "saveta"?
Comment
-
Ca si isi da el seama ca eu nu am.. vede cerculetele si alea sunt ledurile de pozitie..
ma gandesc ca in locul pozitiilor sa pun ceva stroboscoapeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Bravooooo ! A inceput marea schimbare la fata ! Ai schimbat beculetele cu leduri, ca prea se vad albe cerculetele ? Stroboscoapele trebuia sa le bagi in proiectorul ala micut pe care l-ai anulat.Inlocuieste becurile galbene de la semnalizare cu becuri cromate care lumineaza galben.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment