Gl-88-anv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu promit..Tocmai de aceea nu m`am inscris pe lista...Am ceva treaba dimineata si nu stiu cand termin..Decat sa zic ca vin si sa nu vin mai bine tac si vin...Oricum multumesc inca odata pt tot

Comment

Mai ai garantie la masina? Daca nu, iti recomand un service mai bun si piese mai ieftine pentru revizie.
      Si eu prima revizie am facut-o la braila (a fost ok) iar la a 2-a deja iesise masina din garantie si m-am dus in alta parte.
      GL-22-TOF

Comment

Am garantie 3 ani...Am luat dacia extenso..Masina e din 3 octombrie 2007 pe mana mea...Iar revizia o fac acolo unde ma primeste cu piesele mele...Nu`mi mai trebe piese din reprezentanta dacia in veci...Sunt exagerat de scumpe ... M`am lecuit ...A fost de ajuns prima revizie

Comment

a trecut destul timp in care nu am mai apucat sa scriu nimic aici legat de masinuta mea
          zilele astea implinit 35000km in care nu am avut probleme cu ea...intre timp a primit si o cotiera, stergatoare grafitate alca si cheie pliabila(gen vw) si multa motorina
          cam atat...in viitoru` apropiat sper sa revin cu pozele cu unele mici modificari

Comment

felicitari si multi km fara incidente.....
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

mersi frumos..la fel si tie..vad ca ai tot dci

Comment

Hai Andrei...baga pozele...si succes pe viitor.
                sigpic

Comment

cu pozele revin dupa spalatorie...ca e murdara acum si nu`i sta bine

Comment

Scapa de paravanturile alea daca nu vrei sa iti zgarii si geamurile....
                    Frumoasa culoare, bafta la cat mai multi km fara incidente
                    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

salutare,cand ma uit la masina ta zici ca o vad pe a mea ...c-am seama.., culoare si numar asa seamana un pic, si binenteles foarte ingrijita ...iti doresc drumuri bune sa ai cu golanu, si spor la modificari...

Comment

paravanturile le am de cand am cumparat masina..sunt multumit de ele...cat despre geamuri...sunt putin sus zgariate..asta e..
                        zso...mi`a placut culoarea asta de cand a aparut pe logan...am zis asta e!! e frumoasa dar si fff pretentioasa dar na..avantaje si dezavantaje
                        multumesc pt urari..sa dea domnu` la toata lumea km multi fara probleme si drumuri bune

Comment

da asai andrrei_ro ne dezavantaja culoarea asta ca se vede parfu imediat dupa ce ai sterso supa spalat, dar eu zic ca totusi mai mult ne avantajeaza ...si eu tot asa am fost cu alegerea culorii de cand a aparut la logan culoarea aceasta ma vrajit...si nu regret ca am ales aceasta optiune, regret altceva ca nu scrie in spate 1,5 dci )...asta e...

Comment

sal ..frumosa masina...multi km fara probleme...pacat ca nu este ...de 85 cp.... dar e bine si asa.....bafta

Comment

andrei cam lipsesti de la intilniri , mai vino si tu sa te vada lumea la fata, ce ........
                              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

ca tot n`am mai scris de mult pe aici
                                intre timp anv`u a implinit 40.000km pe sosele patriei si azi a primit si revizia de 40.000 unde s`au schimbat filtrele (toate inclusiv cel de motorina) si uleiul..cu un cost total de 443 ron la nalba galati
                                in rest ce sa zic..merge la fel de bine ca`n prima zi
                                sa se mai indrepte vremea s`o spal si sa`i fac o mica sedinta foto

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google