m`am hotarat si eu sa`mi prezint bestia...un ambition 1.5DCi de 70 de armasari albastru mineral intrat in posesia mea pe data de 3.10.2007.
Gl-88-anv
Collapse
X
-
am reusit sa`mi montez si eu un set de paravanturi pleoape si covorashele de noroi la roti ca nu se mai putea...iata si cateva poze pe viitor vreau sa`i vopsesc tot ce mai are negru pe ea..dunga de la bara fata-spata oglinzile manerele usilor bandourile laterale..sa fie totu` o culoare..plus niste geamuri ionizate si daca sunt fonduri stopuri clareLast edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:37.
Comment
-
multzam frumos tuturor...dea domnu` la toata lumea numa` bine si fara incidente
momentan am 3995 de km la 4000 inca o pozaLast edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:36.
Comment
-
era innourat afara cind am facut poza cred ca de asta se vede asa luminos...e facuta fara blitzLast edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:36.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
Ai airbaguri laterale, ca asa pare?:p
Comment
-
multzam frumos ...airbaguri laterale n`am..erau optionale..daca permitea bugetu` inca`oleaca le puneam si pe alea...da` una peste alta sunt multumit cu ce am
mai usor cu limbajul tip mircLast edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:35.
Comment
Comment