Gl-88-anv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gl-88-anv

m`am hotarat si eu sa`mi prezint bestia...un ambition 1.5DCi de 70 de armasari albastru mineral intrat in posesia mea pe data de 3.10.2007.
    Attached Files

misto culoarea,sa o stapanesti sanatos si sa ne zici cam ce ai vrea sa mai schimbi pe la ea

Comment

Bravo dom'le! Frumoasa culoare, faine dotari! S-o stapanesti sanatos! si cati mai multi km cu ea fara evenimente! Si nu te lua dupa carcotasi, las-o asa cum e ii sta mai bine! ;) Poate o chipuire... la asta n-as zice "NU".

Comment

am reusit sa`mi montez si eu un set de paravanturi pleoape si covorashele de noroi la roti ca nu se mai putea...iata si cateva poze pe viitor vreau sa`i vopsesc tot ce mai are negru pe ea..dunga de la bara fata-spata oglinzile manerele usilor bandourile laterale..sa fie totu` o culoare..plus niste geamuri ionizate si daca sunt fonduri stopuri clare
        Attached Files
        Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:37.

Comment

aa...si poza de la primii 1000 km
          Attached Files

Comment

La cat mai multi kilometrii fara incidente!!!si sa o stapanesti sanatos!!!!!!!!
            Captain of the black pearl

Comment

multzam frumos tuturor...dea domnu` la toata lumea numa` bine si fara incidente
              momentan am 3995 de km la 4000 inca o poza
              Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:36.

Comment

sa o stapanesti sanatos...sa ai grija de ea si ea de tine:p ....e din cauza pozei sau asa e de luminos si in realitate bordul tau(ceasul central)...???
                0.9 tce SL plus

Comment

era innourat afara cind am facut poza cred ca de asta se vede asa luminos...e facuta fara blitz
                  Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:36.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
                    Ai airbaguri laterale, ca asa pare?:p
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multzam frumos ...airbaguri laterale n`am..erau optionale..daca permitea bugetu` inca`oleaca le puneam si pe alea...da` una peste alta sunt multumit cu ce am

mai usor cu limbajul tip mirc
                      Last edited by crististreulea; 24 December 2007, 11:35.

Comment

am facut si eu 5000 km cu loganelu`...revin mai tarziu cu poza de la primii 5000

Comment

sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea dai sa pape si te duce unde vrei

Comment

La cat mai multi km

Comment

multzam de urari...de papat ...cam papa nu se incurca...desi nu`i normal pt un diesel...7%..am avu si 7.2% ...urmeaza s`o pun pe tester sa vad exact ce si cum

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google