Gl-88-anv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai nou mi se duce vopseaua...am un punct destul de maricel tocmai pe plafonu` masinii..maine ma duc in service sa vad ce solutie mi se ofera...se poate vedea in poze
    Attached Files

Comment

frumos golanu cat mai multi km.fara incidente.
      sigpic

Comment

multam ar55ham...dar vad ca am unele mici probleme cu vopseaua..sper sa le rezolv rapid

Comment

Bafta cu golanelul. E frumoasa culoarea. Sa-l stapanesti fara incidente.
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

mersi reduc...pt cel care vroia sa vada ce fel mi`am bulit usile de la asa numitele door protect..uita`te in poze (si nu va puneti in veci panaramele alea )
            Attached Files

Comment

mersi de sfat ......cred ca ar trebui sa le dau si io jos
              sigpic

Comment

dorutz sper sa nu patesti acelai lucru...pe interior la usa soferului e luat si oleaca din chit...cum naiba chiar nu inteleg...oricum imi pare rau tare ca le`am pus..doar tot tin portiera cand o deschid si tot am grija sa nu o ating...sa vad poate le fac pe casco...dar sa mai apara si altele...am inceput sa ma obisnuiesc cu ele acum, dupa ce le`am scos am ramas blocat de ce fel s`a facut

Comment

Mda...Cum era de asteptat..Am fost la nalba le`am zis m`au foit de la unu la altu`..Ca deh el e "meseriasu" vezi ce zice el si tot asa..Dupa vreo 20 -25 de min de plimbat de la unu la altu si dupa vreo 5 -6 persoane "meseriase" au ajuns la concluzia ca trebe facuta pe casco..
                  o las asa si sper s`o vand cat mai rapid...DACIA-> Daca Ai Cap Ia`ti Alta

Comment

Andrei am dat si eu jos protectiile de la usi . Deocamdata nu se vede nimic in neregula dar e murdara masina. Maine o sa ma uit mai bine ca o spal . sa vedem cum o fi "
                    sigpic

Comment

Spal`o si vezi atunci exact...La culorile deschise gen alb nu se vede ca ramane chitu care este sub vopsea

Comment

N`am mai scris de mult timp despre a mea masinuta insa kilometrii s`au adunat si maine merg la revizia de 10.000. din cate mi`au zis cei de acolo e in jur de 280 ron. revin cu detalii maine si poze

Comment

Stii ceva Andrei? Sa dea Domnul sa discutam despre kilometrajul tau si la......100000 km. Multa bafta. Faina masina. Am impresia ca ti-o cunosc de undeva. Vii pe la intalniri, asa-i?

Comment

doar in timpu` liber si mereu prezent ca de obicei la intalnirile logan club galati. Mandru membru galatean
                            una peste alta..Am facut sie u revizia ieri...Am schimbat filtru de aer filtru de ulei filtru de motorina( am vrut eu ca era optional) si placutele de frana pe motiv ca ar fi tocite...Le aduc azi la intalnire sa dati si voi cu parerea..In rest toate bune. DAR revizia de 20.000 o fac cu consumabilele mele si unde sunt de acord..Nu mai pun totu` de la ei ca sunt exagerati la pret

Comment

Anv`u a primit filtru de polen..Adio cu prafu si mizeria de afara cand dau drumu la aer..
                              multumiri multe si sincere danielliviu
                              Attached Files

Comment

N-ai pentru ce. Ne ajutam cand putem. Poate vii maine la intalnire.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google