mai nou mi se duce vopseaua...am un punct destul de maricel tocmai pe plafonu` masinii..maine ma duc in service sa vad ce solutie mi se ofera...se poate vedea in poze
Gl-88-anv
Collapse
X
-
Bafta cu golanelul. E frumoasa culoarea. Sa-l stapanesti fara incidente.
Comment
-
dorutz sper sa nu patesti acelai lucru...pe interior la usa soferului e luat si oleaca din chit...cum naiba chiar nu inteleg...oricum imi pare rau tare ca le`am pus..doar tot tin portiera cand o deschid si tot am grija sa nu o ating...sa vad poate le fac pe casco...dar sa mai apara si altele...am inceput sa ma obisnuiesc cu ele acum, dupa ce le`am scos am ramas blocat de ce fel s`a facut
Comment
-
Mda...Cum era de asteptat..Am fost la nalba le`am zis m`au foit de la unu la altu`..Ca deh el e "meseriasu" vezi ce zice el si tot asa..Dupa vreo 20 -25 de min de plimbat de la unu la altu si dupa vreo 5 -6 persoane "meseriase" au ajuns la concluzia ca trebe facuta pe casco..
o las asa si sper s`o vand cat mai rapid...DACIA-> Daca Ai Cap Ia`ti Alta
Comment
-
doar in timpu` liber si mereu prezent ca de obicei la intalnirile logan club galati. Mandru membru galatean
una peste alta..Am facut sie u revizia ieri...Am schimbat filtru de aer filtru de ulei filtru de motorina( am vrut eu ca era optional) si placutele de frana pe motiv ca ar fi tocite...Le aduc azi la intalnire sa dati si voi cu parerea..In rest toate bune. DAR revizia de 20.000 o fac cu consumabilele mele si unde sunt de acord..Nu mai pun totu` de la ei ca sunt exagerati la pret
Comment
Comment