da vin sigur
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
-
uite cum a fost treaba m-am calificat din 5 masinii inscrise pe locuL 3....automat am picat sa ma dau cu locul 4...prima cursa ce a avut fotocelula nu a masurat intre care eu banuiesc ca iesisem castigator......a doua oara m-a batut el circa jumate de masina....si atunci aia s-a masurat si am ramas descalificat.....ca timp in grupa am avut 16.00....DE CE SA PLANG M-A BATUT VRO MASINA MAI SLABA( CA MASINII IN GRUPA AU FOST HONDA CIVIC 1.5 16V DUS PANA LA 160 cp CEL GRII, UN SUZUKI SWIFT 1.3 CU SOFT SI EVACUARE MASINA IN TALON 830KG GOLIT UNDEVA LA 780KG, UN CIVIC 1.5 16V VTECH 120 cp STOCK ASA A ZIS, LOGANU MEU, SI O SUPER NOVA CU TRASEU , CORP MARIT, ADMISIE SI FILTRU SI PROBABIL SOFT NU STIU EXACT.....ASTEA SUNT TOATE MASINIILE CARE AU PARTICIPAT LA S1Last edited by MCD; 5 September 2010, 23:15.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
de unde 1.5 16v de 160 fratele meu ?)ca au 90 cp saracele si nici cu turbo nu cred ca ajung la 160 foarte usor .
timpu e foarte bun , dar mi se pare exagerat de mic .Last edited by Cristi_Xp; 5 September 2010, 23:40.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pe 4..tuning or sa puna aia timpii..numarul meu a fost 104.....si crede-ma ca se poate...omu asa are declarat in talon...dar din sursa sigura am inteles ca e 1.6 nu vtech.....si civicu ala 1.5 vtech cred ca are 120CP stockNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
1.5 are 90 cai si cam atat :P
1.6 are 160 cp de fabrica , si 120+ cp tot ala de 1.6 cred ca are .Ce-are omu declarat in talon ? ca a dus masina la 160 cp ?)
in fine , am vazut timpii sunt ciudati .Multe masini au scos 9 secunde pe 400m , asta in situatia in care nu exista masina sub 10 sec in tara ) , chiar si una cu 8.xx
uite aici timpii .Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 6 September 2010, 12:14.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cred ca nu a funcionat sitemul de cronometrare bine.O mica comparatie vgroza cu al lui 1.6 compressor a scos 15.01sec(best time) la cei 168cp iar MCD la 110cp 16.00sec oare diferenta de 58cp sa fie de doar 1sec sigur ceva sa intamplat.Oricum MCD-ule capu sus ai o masina super care trage pe masura.
Comment
-
Timpul de 16.00 nu cred ca poate fi luat in considerare, o masina de 16 secunde trebuie sa mearga ceva si sa aiba undeva la 100 cp care ii pune jos, loganul compresor a scos 15.01 in ungaria pe racoare din cate stiu eu, la satu mare a mers 15.4, corectati-ma daca ma insel.
Honda gri este o honda 1.5 16v cu mai multe modificari care dezvolta zicea baiatul undeva la 139 CP.
Cel mai plauzibil timp dupa mine este cel care il scoti constant respectiv 17.38, 17.35 si respectiv 17.08.
Nu poti lua in calcul timpi doar dupa o cursa, mai ales daca cronometrarea a jucat si feste.
Comment
-
UKU iti zic eu din sursa sigura ca masina aia nu mai e 1.5 de mult timp.....e 1.6 si crede-ma ca stiu ce vb are undeva la 150-160 CP.....
XP : tati asa a zis omu asa am zis si eu....nu stiu cati CP are exact...Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
Comment