Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cos_min_i View Post
    abia il asteapta lumea la 402 m
    Lumea = Cosmin
    No Stress !
    http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Gresit ... eu m-am linistit pentru moment ... dar in curand 1.4 motor sport va fi detronat de 3 masini ...

Nice avatar

Comment

• care 3 masini??si de ce sunteti asa siguri ca eu astea 5 luni am stat cuminte..? vedem pe strada nu pe forum
        5 luni = 3 luni viteza + 4 luni pentru ca am pierdut un proces cu ei....dat exament scazut 2 luni =5...jantele pe 16 una s-a lovit destul de tare
        @ mIU: urate zici nu.....las ca e bine ca sunt pe 15 ..ma ajuta mai mult
        Last edited by MCD; 13 April 2011, 20:25.
        Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• am eu o impresie ca tot Dan va face legea...asa stock cum e

Comment

• [QUOTE=cos_min_i;929468]... dar in curand 1.4 motor sport va fi detronat de 3 masini ...
            [\QUOTE]

Pe mine sa nu ma bagi in ecuatia celor 3 masini, n-am treaba. Sunt curios cine sunt cei 3 crai de la rasarit)).

Jantele sa fie ele uratele, masina sa traga, aia conteaza.

Dane, cum stai cu compresia?
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cine a mai masurat-o....o sa ma ocup de masina de saptamana viitoare...

Comment

• arzivar focu` de cursanti , dane , pe tine nu te mai ajuta gumele

facem intr`o seara un test , te dai cu rotile tale si pe urma ti le dau pe ale mele , sa moara dujmanii )

Comment

• vedem fof pana la proba contrarie.

Comment

• Dar cu Impresia cum stai???? Ai masurato???

Te-am vazut pe la intalniri ce impresii ai.... cum a-ti pleaca admiratorii pleci si tu acasa

ps- Jantele sunt naspa frate fale macar portocalii ca Bezme ai da alura de Tuning Extrem si nu te mai oftica ca te vor bate aia 3 pe 402m... asta e copile infrunta si tu realitatea in curand voi fi fanul lor Nr1
                    MotorSport pentru 402ml.

Comment

• vezi c-ati bate HUSEIN la geam...

Comment

• nu poate dormi de grija ta?)
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• prima premonitie s-a adeverit ... dane trebuie sa faci ceva ...

"Unul a fost MCD-ul"

Comment

• hopaaaaaa... detaliaza .
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ce te mai bucuri ... nu vreau sa zic nimic decat 1.6 full (cu axa fara soft,admisie,serpi si evacuare)... il las pe Dan sa-si spuna punctul de vedere

Comment

• ma bucur sa aud ca mai evolueaza si alte masini
                                credeam ca a ta merge asa tare ,de ai ars de nerabdare sa anunti dar la 1.6 cu axa era de asteptat .
                                tu vad ca il lasi pe el sa spuna mai multe , dar bomba tu ai aruncat`o
                                Last edited by Cristi_Xp; 22 April 2011, 18:53.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google