Originally posted by cos_min_i
View Post
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
-
care 3 masini??si de ce sunteti asa siguri ca eu astea 5 luni am stat cuminte..? vedem pe strada nu pe forum
5 luni = 3 luni viteza + 4 luni pentru ca am pierdut un proces cu ei....dat exament scazut 2 luni =5...jantele pe 16 una s-a lovit destul de tare
@ mIU: urate zici nu.....las ca e bine ca sunt pe 15 ..ma ajuta mai multLast edited by MCD; 13 April 2011, 20:25.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
[QUOTE=cos_min_i;929468]... dar in curand 1.4 motor sport va fi detronat de 3 masini ...
[\QUOTE]
Pe mine sa nu ma bagi in ecuatia celor 3 masini, n-am treaba. Sunt curios cine sunt cei 3 crai de la rasarit)).
Jantele sa fie ele uratele, masina sa traga, aia conteaza.
Dane, cum stai cu compresia?
Comment
-
Dar cu Impresia cum stai???? Ai masurato???
Te-am vazut pe la intalniri ce impresii ai.... cum a-ti pleaca admiratorii pleci si tu acasa
ps- Jantele sunt naspa frate fale macar portocalii ca Bezme ai da alura de Tuning Extrem si nu te mai oftica ca te vor bate aia 3 pe 402m... asta e copile infrunta si tu realitatea in curand voi fi fanul lor Nr1MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
nu poate dormi de grija ta?)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
ma bucur sa aud ca mai evolueaza si alte masini
credeam ca a ta merge asa tare ,de ai ars de nerabdare sa anunti dar la 1.6 cu axa era de asteptat .
tu vad ca il lasi pe el sa spuna mai multe , dar bomba tu ai aruncat`oLast edited by Cristi_Xp; 22 April 2011, 18:53.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment