Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.4 "Stock"

Intr-un final m-am hotarat sa imi prezint si eu masina la sectiunea My Ride, dupa cum multi dintre voi imi cunosc masina este un 1.4 stock.
    Totul a plecat doar de la o singura resoftare si pe urma....:
    - arcuri eibach dar nu au coborat cat m-am asteptat eu " asa ca 2 spire fata 2 spate" au fost suficiente
    - evacuare dupa catalizator INOX by pilot
    - toba sport stelco
    - soft pentru eroarea din bord si marit avans benzina
    - a urma filtru de aer green in cutie
    - cei de la pilot au zis ca fac ei o admisie de aer mult mai buna...asa ca am incercat admisia " si intradevar a crescut consumu cu 2 litri pe 100 km)"
    - admisie necesita un alt filtru de aer "de data asta Conic"
    - dupa care s-a facut iar soft pentru ca intra aer mai mult si automat si benzina mai multa
    - serpisori by pilot 4123 pentru cine cunoaste asa sunt facuti
    - dupa serpisori toba stelco nu mai facea fata si paraie prea rau si ascutit asa ca am incercat cu o toba de carbon care se prezinta OK.
    - intr-o zi de sambata fiind DOC prin parcarea de la Polivalenta l-am rugat sa imi bage si mie leptopu sa vad daca ce am eu, el sa aiba vro completare" si a avut" deci asta inseamna altsoft ( mentionez ca toate softurile nu sunt altele sunt doar completari intr-un singur soft)
    - in finalul modificarilor care tin numai de motor am marit compresia prin alezarea chiuloasei 0.5 mm si axa sport CAT CAMES 263 g
    Masina se comporta bine si la tuaratie joasa si la turatie mare.
    - schimbat 3 kituri de ambreaj al 3 e inca pe masina..

L-a exterior nu am facut mare lucru adica nu am facut nimic esit din comun, am inceput cu capace, au urmat o serie de jante din targ vitan dupa care am ramas la ce am pe masina acuma, gume aproape de sarma MARANGONI ZETA LINEA 205/45/16, jante KM albe.Schimbat 2 instalatii xennon si acum la a 3 tot nu mai merge un bec..pff
    L-a interior inafara ca mie lene sa sterg si prafu din ea nu am vopsit decat consola centrala negru mat, schimbat ceasuri si leduri bord, si am izolat usile .
    Muzica 2 boxe sony explod pe fata si 2 PIONER pe spate amplificare de un casetofon SoNY
    C-am asta e masinuta mea...Acum ca sa pun poze trebuie sa ma chiniu un pic ca nu stiu cum se face.

Totul a inceput asa
    Last edited by MCD; 14 December 2009, 01:20. Reason: Automerged Doublepost
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Discuri si etrieri de VAN... hai cu pozele sa vedem bolidu

Comment

cam greu cu pozele) sa invat sa pun prima oara si pe urma

Comment

nu e problema,te ajutam cu pozele, vezi sa nu fie mari si mega multi.
        sigpic #

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=3Pz2qJ3qiT4 un filmulet cu evacuarea.

Attached Files

Comment

intri pe http://imageshack.us/

uploadezi cate o poza si copiezi aici primul link pentru forums. o sa vezi tu despre ce e vorba.
            pune-le in marime originala pe imageshack. nu te chinui sa le host-ezi pe forum.

Comment

gata am reusit...

GIGI nu am stat sa iau fiecare amanunt ...cum ar fii porbagaj clean....mai sunt cateva dar...ce era important am scris
              Last edited by MCD; 14 December 2009, 01:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Un filmulet cam cum se merge pe a1 dupa o plecare de la mioveni.

Comment

402m si atat.restu vine de la sine...cine cunoaste stie...Aviz amatorilor!))))))))
                  de abia astept sa iesim iara ....;)
                  Last edited by Cezar; 14 December 2009, 01:55.

Comment

Ti-ai mai facut ceva la masina...

Comment

Mie imi place titlu,nu masina, 1,4 75hp....o nimica toata,hai la mai mare Dane...schimba rotile....
                      sigpic

Comment

app

wanted fica!
                        ... trebuie sa ii fac toate consumabilele, imi iese si din liesing
                        in decembrie
                        la sfarsit
                        bani
                        si de inscris,deci prea curand nu pupa nimik
                        Last edited by Cezar; 14 December 2009, 01:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

S-a sfarsit sezonu am trecut pe modul de iarna

Comment

;)

golanule!;)

Comment

Felicitari Dane pt masina.Arata bine...merge super,suna calumea,e cunoscuta,ce mai vrei mai mult de atat?.Caii aia in plus mai vin si de la sofer).Bafta in continuare.
                              AG 16 Y M A

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google