adica...umblata la motor...
Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
-
Originally posted by bidepa View Postnu mi se pare tiganita deloc.....
In fine, sa inteleg ca la motor masina are 107 cp si 134 Nm la volanta si 75 cp si 104 Nm la roti? Cam asa ar fi, de ce o fi eroarea asa mare...
Comment
-
asa e la motorul asta furios de 1.4
bafta MCD-ule in continuareLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
pierderea din transmisie la o masina cu tractiune fata e undeva la 15 % .Daca pui un 1.4 stock pe dyno , nu scoti 75 cp ... scoti vreo 63 cp ,daca pui un 1.6 scoti vreo 76 cpPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cristi - corectie un 1.6 stoc scoate 70-72 de cai (testat) - oricum bafta mcd-ule si sa vedem ce mai urmeaza
Comment
-
Un grafic probabil reprezinta puterea la roata, iar celalalt grafic puterea la volanta ( calculata). Depinde de fiecare cat considera ca este pierderea prin transmisie...Unii spun 15%, altii se pare 40%.
Pune-le si matale acilea, sa vedem si noi.
Comment
-
Originally posted by Canto View Postcristi - corectie un 1.6 stoc scoate 70-72 de cai (testat) - oricum bafta mcd-ule si sa vedem ce mai urmeaza
Nu vad grafice niciunde.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostNici mie, abia 75 de cai, atatia bani investiti.... pentru ce? Mai rau, are mai putini Nm fata de cat da fabrica. .....................
Eu nu vad asa
Un 1.4 stock nu stiu daca are vreo 60-63 cp la roata.
Rezultatele le vad spectaculoase, adica se bate de la egal la egal cu 1.6 si mai da si fum. Nu cred ca asta a urmarit in mod special, dar e o treaba buna pt un 1.4 aspirat.
Comment
Comment